Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

T12-942 OLED MINI Litavimo Stotis Skaitmeninių Elektroninių Suvirinimo Geležies DC Versija Nešiojamų Be Maitinimo

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€46.31 €23.15
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k365683

Tai yra MINI nešiojamieji OLED T12 lituoklio stotis, nėra elektros tiekimo,

Prašome naudoti 3-5A maitinimo vairuoti šį litavimo stotis,

Aukštos temperatūros geležies patarimas negali dirbti nuolat, ir aukštos temperatūros darbas gali lengvai sugadinti patarimas!

Lydymosi temperatūra yra įprasta lydmetalis yra 183 laipsnių, lydymosi temperatūra švino lydmetalis yra 227 laipsnių, įprasta litavimo temperatūra yra 300-380 laipsnių, ir ribos temperatūra yra 380 laipsnių, kuri yra didesnė nei 380 laipsnių.Oksidacijos ir nuostolių lituoklio galiuko yra labai greitas ir rimtai paveikti ilgo gyvenimo šildymo core.Temperatūros ekranas turėsite šokinėti 380 laipsnių, kuo didesnė temperatūra, tuo didesnis šuolis!

Jei galite naudoti žemos temperatūros, nereikia naudoti aukštos temperatūros: T12 yra pastovios temperatūros kontrolė.Apskritai, rekomenduojama darbinė temperatūra kontroliuojama tarp 300 Celsijaus ir 380 laipsnių Celsijaus.Didesnė nei 380 laipsnių Celsijaus bus sugadinti patarimas danga ir sutrumpinti PTC gyvenimą!

Mes nerekomenduojame naudoti reguliuojamas nuolatinės SROVĖS maitinimo šaltinis, nes pakoreguotą reguliuojamo DC maitinimo negali atitikti reikalavimus, momentinis elektros srovės tiekimas.T12 yra specialūs reikalavimai elektros energijos tiekimo.Momentinė galia turi pasiekti 72W arba didesnis.Tam tikrų markių stabilizuotas maitinimo šaltiniai negali įvykdyti šio reikalavimo.Kaip rezultatas, tai buvo neįmanoma galia 942 litavimo stotis.

Jums reikia pirkti DC 24V 3A-5A maitinimo atskirai.

Spalva:juoda

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

1 komplektas * litavimo stotis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar