Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Vaisių Traškūs Burbulas Clear Crystal Premade Vaisių Švietimo Spalvinga Ne Lipni Gimtadienio, Kalėdų Partija Pasisako

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€71.66 €35.83
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k35670

Vaisiai yra įdomus ir spalvingas žaislas, kad vaikai bus meilė.Aišku, ir minkšta, ir ateina su įvairių vaisių, saldainių, ir mielas gyvūnų, papuošti jį.Vaikai gali sumaišoma ir suderinti ir priedai kurti įvairių formų ir dizaino.Vaisiai padeda vaikams plėtoti savo rankas-dėl sugebėjimus ir skatina jų vaizduotę.Ji yra taip pat lengva valyti ir laikyti.Vaisiai yra aišku, vaisius, kurie yra puiki dovana bet kokia proga.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Vaisių Teminius Pagamintas iš saugių medžiagų

Talpa: 200ml

Svoris: apie 305g

Savybės:

1. Minkštas ir ne lipni

2. Puikus lankstumas ir elastingumas

3. Saugus ir malonus kvapas

4. Patogu laikyti ir valyti.

5. Puikiai tinka šalims, mokyklos "PASIDARYK pats" kursus, Plonas, žaidimai, "home games", ir interaktyvius žaidimus ir tarp vaikų.

Pakavimo Sąrašas:

Vaisių Teminius * 1

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Nuostabi Dovana: šių vaisių teminius yra įdomus ir spalvingas žaislas vaikams.Jis yra ryškus ir gražus spalvų, kad padaryti tai atrodo yummy ir patrauklūs.Ji taip pat turi vaisiai, saldainiai, ir mielas gyvūnų, kad padaryti jį labiau įdomi ir žavinga.Šis vaisių teminius yra puiki dovana bet kokia proga.

2.Gerina Santykius: Vaisių Teminius yra puikus žaislas vaikams žaisti su ir sukurti.Jie gali padaryti įvairių formų ir spalvų, su , kuris didina savo vaizduotę ir koncentracija.Tai taip pat saugo juos nuo elektroninių produktų ir skatina sveiką ir laimingą vaikystę.Vaisių Teminius yra daugiafunkcinis įspūdį žaislas, kuris plėtoja savo rankas-dėl sugebėjimų.Ji taip pat yra puikus tėvų-vaikų interaktyvus žaislas, kuris praturtina jūsų ryšį su savo vaikais.

3.Ne Lipnus: Tai vaisių teminius gali sukurti įspūdžių ir originalumas vaikams ir suaugusiems.Jis turi įvairių įdomių elementų, pavyzdžiui, vaisių skiltelės, karoliukai ir blizgučiai, su patogia rankena ir baudos tekstūra.Šis vaisių teminius yra protingai suprojektuoti būti ne lipni į rankas.

4.Skatina Jų Vaizduotę: patrauklus ir švietimo žaislas, kuris stiprina vaikų praktinių įgūdžių ir kibirkštys savo smalsumą ir kūrybiškumą.Vaikai gali mokytis ir smagiai kurti ir žaisti su vaisių , kurie padeda jiems sumažinti jų ekranas laiko ir ugdyti sveikos mitybos įpročius.Ji taip pat yra puikus tėvų-vaikų interaktyvus žaislas, kuris skatina šeimos harmonijos ir laimės.

5.Pakartotinai naudoti Ir Perdirbti: Šis vaisius urmu yra ne tik smagu žaisti, bet ir ekologiškas.Galite išsaugoti ir panaudoti jį kelis kartus po naudojimo, arba recirkuliacijos jį, kai baigsite.Jis gali būti labai lipni karštą vasarą, todėl prašome laikyti jį vėsioje vietoje.Ji sukietėja žiemą, bet jums gali suminkštinti jį mirkymas jį šiltu vandeniu.

  • Rekomenduojame Amžius: 12+y
  • Sertifikavimo: Europoje sertifikuotas (CE)
  • Modelio Numeris: Vaisių Gleives Aišku
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar