Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Įtempių Žaislai 4pcs Helovinas Įdomus Prisukamas Žaislas Rinkinys Daugkartinio naudojimo Vertus, Vėjo Iki Žaislai Žavus Mažas Helovinas Clockwork

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€10.87 €5.21
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k51589

Suteikti daugiau malonumo jūsų Halloween party su šio patraukli prisukamas žaislas.Jo lengva-to-play funkcija, kartu su puikus kūrinys užtikrina puikų laiką kiekvienam.Spalvinga ragana, moliūgų, juoda katė, ir sniego dizaino, kad tai puikus papildymas jūsų Helovinas dekoracijas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Helovinas Prisukamas Žaislas

Medžiaga: ABS

Dydis: apie 10 * 5 * 3cm/3.94*1.97*1.18 cm

Stilius: Ragana, Moliūgų, Juoda Katė, Sniego

Funkcija: Ne baterijos, kurių reikalaujama, tiesiog pasukti pavasario ir jis bus automatiškai pereiti

Pakavimo Sąrašas:

Ragana Likvidavimo Žaislas * 1

Moliūgų Windup Žaislas * 1

Juoda Katė Windup Žaislas * 1

Sniego Windup Žaislas * 1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Baisu ir Įdomu: Šis Helovinas Prisukamas Žaislas su savo baisu raiškos, mielos kepurės, automatinė šokinėja kviečia, be savo vaikų " grojimo.Tiesiog pasukant laikrodžio paverčia jį ir leidžia savo vaikams mėgautis įdomus ir patvarus žaislas.

2.Energijos Taupymo Įdomus: Tai Helovinas prisukamas žaislas nereikalauja baterijų veikti.Jis yra varomas metalo spyruoklių, kad yra sugriežtintos pakaitomis.Kai likviduojama, ji gali perkelti arba šokinėti ant savo, sukurti baisu ir linksma poveikį.Šis žaislas yra lengva žaisti ir draugiškas aplinkai.

3.Patvarus ir Prabangus: Pakelti savo Halloween šventės su mūsų Prisukamas Žaislas, kad eksponatų aukščiausios tvirtumo ir patvarumo.Meistriškai su saugaus ABS medžiagų, šis žaislas funkcijų išskirtinį informacija.Tai dilimui, ir puiki kokybė užtikrina, ji trunka ilgiau, nurodant savo vaikams, sergantiems valandų daugiau įdomus.

4.Prabangus Dovanos: Kad jūsų Helovinas šalis dar įdomu, su mūsų prisukamas žaislas.Tai ir subtili dovana, kad bus pridėti daugiau įdomus ir linksmai, kad bet kokia šventė, įskaitant gimtadienius, Kalėdų, ir Naujųjų Metų Išvakarės.Vaikai bus tikrai myliu jį, todėl tai puikus mokyklą apdovanoti dovanų pasirinkimas.

5.Švenčių Šeimos Įdomus: Tai Helovinas Prisukamas Žaislas rinkinys ragana, moliūgų, juoda katė, ir sniego prideda prie šventinio įdomus.Likvidavimo prietaiso pusėje, todėl kiekviena žaislas judėti į priekį.Praktiniu ir įdomių 4-piece set dalytis su šeima ir draugais.

  • Rekomenduojame Amžius: 25-36m
  • Lytis: Unisex
  • Medžiaga: Medvilnės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar