Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

4-Port USB-C Hub 5Gbps Didelės Spartos Duomenų Perdavimo USB3.0/Tipas-C USB3.0+USB2.0 Docking Station Suderinamas su MacBook FlashDrive

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€8.04 €4.74
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k354030

4-Port USB-C Hub Plug And Play 5Gbps Didelės Spartos Duomenų Perdavimo USB3.0/Tipas-C USB3.0+USB2.0 Docking Station Suderinamas su "MacBook" Flash " Atmintinę

"Prijungti ir leisti" docking station lengva prijungti kelis USB-C įrenginių, įskaitant išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius, ir kietuosius diskus.

Didelės spartos duomenų perdavimas 5Gbps, 10 kartų greičiau nei USB 2.0, užtikrinant efektyvų tarnybos eigos.

Pagaminta, su aukštos kokybės aliuminio lydinio, geriau šilumos sklaida ir greičiau perdavimo greitis.

Kompaktiškas ir ultra-plonas dizainas, lengvai perkeliamumas.

Suderinamas su daugeliu USB-C prietaisų, įskaitant "MacBook, už "iMac", už Surface Pro, XPS, nešiojamieji kompiuteriai, ir "Android" telefonus su OTG funkcija.

Aprašymas:

Pristatome mūsų aukštos kokybės docking station, sukurta siekiant padidinti biuro našumą su savo stabilios duomenų perdavimo pajėgumus.Šis universalus duomenų centro siūlo plug-and-play patogumo, leidžianti sklandžiai ryšiai ir nereikia jokių tvarkyklių ar programinės įrangos diegimas.Su 4 USB duomenų uostų giriasi greitis iki 5Gbp/s, galėsite be vargo prijungti kelis USB įrenginių, tokių kaip išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai bei standieji diskai greitai ir lengvai perkelti duomenis.

Mūsų docking station yra suderinamas su daugeliu USB-C prietaisų, įskaitant "MacBook, už "iMac", už Surface Pro, XPS, nešiojamieji kompiuteriai, mobilūs kietieji diskai, ir "Android" telefonus su OTG funkcija.Jo patogus dizainas užtikrina vargo-nemokamas, patirtis - tiesiog prijungti savo įrenginius ir pradėti duomenų perkėlimą iš karto.

Patirtis žaibiškos perdavimo sparta su parama 5Gbps, didelės spartos duomenų perdavimo, kuris yra 10 kartų greičiau nei USB 2.0. Jungiamojo stotis taip pat yra atgal suderinama su USB 2.0 ir USB1.1, užtikrinant suderinamumą su vyresnio amžiaus prietaisai.

Meistriškai su aukštos kokybės medžiagų, aliuminio lydinio korpuso, ne tik suteikia patvarumą, bet ir pagalbos šilumos išsklaidymo greičiau perdavimo spartą.Jo ultra-plonas ir kompaktiškas dydis leidžia neįtikėtinai nešiojamas, leidžia jį nešiotis visur, kur jums eiti.

Prekės Pavadinimas: Docking Station

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Perdavimo Sparta: 5Gbp/s

Sąsaja: USB3.0*1+USB2.0*3+TIPO C*1

Savybės: 4 Uostuose, Plug And Play, Didelis Greitis

Dydis Informacija:

L: 9cm/3.54", W: 2.8 cm/1.1", H: 1cm/0.39" (Vidut.)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Docking Station

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sąsajos Tipas: USB 3.0
  • Pakuotė: Taip
  • Pareigos: Nėra
  • Modelio Numeris: Docking Station
  • Kištuko Standartas: Nėra
  • Standartas: USB 3.0
  • Prekės Pavadinimas: BLUELANS
  • Uostai: 4

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar