Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

2vnt Aušinimo Ventiliatorius ilgiklis Kompiuterio Aušinimo Ventiliatorius PWM Temperatūros Kontrolės 4-Pin Kabelis-prailgintojas Ventiliatorius ilgiklis Patvarus

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€5.93 €3.97
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k356450

Mūsų cpu ventiliatorius ilgiklis suteikia jums daugiau lankstumo tarp jūsų pagrindinė plokštė ir CPU aušinimo ventiliatorius pagal ilginant pwm ventiliatoriaus kabelį.

Lengva prijungti, tinka didesnių talpyklose.

Kiekvieną pwm kabelio ilgintuvas yra įsiūtos, lankstaus ir tvirto juodos pvc daugiau patvarus ir padaryti viduje pc atrodo daugiau švarios suteikia ilgalaikį pasirodymų, taip pat kaip išvengti dulkių ir lūžių.

Lengvai įgyvendinti PWM 4Pin temperatūros kontrolė, ventiliatorius , visapusiškai naudoti ribotą skaičių plokštė 4Pin sąsajas.

Unikalus dizainas,PWM ventiliatorius splitter cable,ne daugiau bėdų ir netvarką.

Produkto Funkcijos: ryšys yra pratęsiamas, ir ventiliatorius sąsaja priima naujo tipo liejimo integracija, kuris yra tvirtesnis nei ankstesniais senas metodas sąsaja ir multi-lygio paslaugų kokybės gerinimas.

Spalva:Juoda

Medžiaga:PVC+vario viela

Dydis:Apie 100cm ilgio

Pakuotės Turinys:

2 * ventiliatorius ilgiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: PCI Kabeliai

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar