Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Nerūdijančio Plieno Cukraus Maisto Kukurūzų Milteliai Linkę Sraigės Sraigtinis Transporteris

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€2 011.51
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k33659

Sraigtinis Transporteris

Sraigtiniai konvejeriai pasiūlyti universalus priemonėmis perteikti medžiagos su aukštos lankstumas ir mažas drėgmės kiekis visoje plataus spektro pramonės šakų, pvz., maisto perdirbimo, žemės ūkio, kasybos, statybos.Dizaino ir konfigūracijos sraigtinis transporteris yra neatskiriamai pritaikytos, kad atitiktų konkrečias medžiagų savybių ir taikymo reikalavimus, užtikrinti veiksmingą ir patikimą veikimą.

Veikimo principas

Sraigtinis transporteris yra labai efektyvus mechaninė tiekimo sistema, kad dirba išradingai Archimedo sraigtas principas transporto platų medžiagų iš vienos vietos į kitą.

Jo esmė, sraigtinis transporteris sudaro trys pagrindiniai elementai: varžtą arba sraigės, kurios sukasi per lovio ar vamzdelio, ir išstūmimo, kuri numato, galios reikia pasukite varžtą.

Kaip varžtas sukasi, jis sukuria spiralinės formos, kuri išsuka medžiagos priekį išilgai lovio ar vamzdžių.Peiliukai varžtą veikia kaip miniatiūriniai siurbliai, stumia medžiagos, kartu ir sukurti pastovaus srauto.

Varžtą, tai pikis diktuoja apimtis medžiaga persikėlė su kiekviena revoliucija, o jos skersmuo nustato konvejerio bendras pajėgumas.Sukimosi greitis yra kitas labai svarbus veiksnys, kuris lemia greitį medžiagoms transportuoti.

Funkcija

Sraigtiniai konvejeriai yra universalus ir būtinas įrankis medžiagos tvarkymas, giriasi daugybę naudinga savybės:

1.Multi-purpose: Sraigtiniai konvejeriai gali be vargo, pervežimo įvairių medžiagų, įskaitant miltelius, granules, ir kitų birių medžiagų.

2.Elegantiškas ir Paprastas Dizainas: Sraigtiniai konvejeriai pasigirti rafinuotas ir paprastas dizainas, todėl juos patogi ir lengva prižiūrėti.

3.Neprilygstamas Veiksmingumas: Šie konvejeriai pasiūlyti išskirtinį efektyvumą, leidžia nuosekliai ir sklandžiai medžiagų transportavimo suvartojant minimalų energijos.Tai leidžia gerokai sutaupyti.

4.Ekonomiškas: Sraigtiniai konvejeriai pateikti biudžeto draugiškas sprendimas dėl medžiagų tvarkymo, reikia mažiau kapitalo, montavimo ir techninės priežiūros, nei kitų konvejerių sistemos.

5.Pritaikyti Jūsų Poreikiams: Sraigtiniai konvejeriai yra labai prisitaikantis, su įvairiausių dydžių, formų ir konfigūracijų, kad atitiktų jūsų specifinius poreikius.Galite juos pritaikyti pagal jūsų konkrečius reikalavimus.

6.Saugumas-pirmiausia: Sraigtiniai konvejeriai prioritetus darbuotojų saugos, su integruota funkcijas, tokias kaip saugojo, avarinio stabdymo jungiklių, ir perkrovos apsauga, būtų išvengta nelaimingų atsitikimų.

7.Mažai priežiūros: Su tik kartais valymas ir tepimas reikalingas, sraigtiniai konvejeriai yra mažai priežiūros galimybė, kuri gali išlaikyti operacijų sklandžiai.

Apibendrinant, universalumas, efektyvumo, ekonomiškumo ir customizability sraigtinių konvejerių, kartu su jų dėmesį į saugą ir mažai priežiūros, kad jų idealus pasirinkimas medžiagų tvarkymo visoje plataus spektro pramonės šakų.

Pramonės programas

Sraigtiniai konvejeriai yra plačiai naudojamas daugelyje įvairių pramonės šakų tvarkymo ir vežimo platų medžiagų.Kai kurios iš labiausiai paplitusių pramonės paraiškų sraigtiniai konvejeriai, apima:

1.Žemės ūkis: Sraigtiniai konvejeriai yra plačiai naudojami žemės ūkio veiklos perkelti grūdų, pašarų ir kitų žemės ūkio produktų, iš vienos vietos į kitą.

2.Maisto tvarkymo: Sraigtiniai konvejeriai naudojami transporto įvairių maisto produktų, įskaitant miltelius, grūdų ir kitų birių medžiagų.

3.Cheminis perdirbimas: Sraigtiniai konvejeriai naudojami chemijos pramonėje judėti miltelių, granulių ir kitų medžiagų, tokių kaip trąšos, dervos ir plastikai.

4.Kasybos darbams: Sraigtiniai konvejeriai naudojami transporto mineralų ir kitų medžiagų kasybos pramonės, įskaitant anglies, geležies rūdos ir kitų rūdų.

5.Nuotekų valymo: Sraigtiniai konvejeriai naudojami perkelti dumblas, atliekos ir kitos atliekos, produktai valymo pramonei.

6.Statyba: Sraigtiniai konvejeriai naudojami statybos pramonėje judėti cemento, smėlio ir kitų statybinių medžiagų, statybos aikštelėse.

7.Pakuotė: Sraigtiniai konvejeriai naudojami judėti ir užpildyti maišai ir konteineriai su įvairių produktų, įskaitant miltelius, grūdai, ir kitų medžiagų.

8.Farmacijos: Sraigtiniai konvejeriai, naudojami farmacijos pramonėje, transporto milteliai, tabletės, ir kiti farmacijos produktai.

Apskritai, universalumas ir efektyvumas sraigtiniai konvejeriai padaryti jas naudingas ir svarbus įrankis įvairioms pramonės šakoms.

Tinkami produktai

Sraigtiniai konvejeriai yra universalus ir plačiai naudojama forma, mechaninė, tiekiančios įrangą, gali tvarkyti platų medžiagų.Kai kurios iš labiausiai paplitusių produktų, kad yra tinkama už transporto per sraigtinis transporteris, apima:

1.Smulkiagrūdės ir dulkinės medžiagos: Ši kategorija apima medžiagų, pavyzdžiui, sėklų, trąšų, cukraus, miltų, cemento ir kitų labai smulkių miltelių arba granulių pavidalo medžiagoms.

2.Drėgnas ir klampių medžiagų: Tai apima medžiagų, tokių kaip dumblas iš nuotekų, gyvūninės kilmės atliekų ir kitų medžiagų, kurios yra šlapios arba lipni pobūdžio.

3.Abrazyvinių medžiagų: Sraigtiniai konvejeriai gali būti pagaminti iš įvairių medžiagų, kurios gali atlaikyti abrazyvinių medžiagų, tokių kaip smėlis, žvyras, ir mineralų.

4.Pluoštinės medžiagos: Medžiagos, pavyzdžiui, šieno, šiaudų ir kitų pluoštinių medžiagų, taip pat gali būti vežami, naudojant sraigtinis transporteris, nors varžtą dizainas gali tekti modifikuoti, siekiant išvengti kliūčių.

  • Su Dulkių Maišelis: No
  • Svetainė: https
  • Maitinimo Šaltinis: Elektrinis
  • El. paštas: [email protected]
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: DTC-600
  • Prekės Pavadinimas: TODAYMACH
  • Gamintojas: Šiandien Machine Co., Ltd
  • Tipas: Stovas / Lentelė
  • Sandarinimo ilgis: 32cm

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar