Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Naujas Plazminis Valdytojas Star Piko Sf5200s Sf5210 Kontrolės Sistema Plazmos Liepsna Pjovimo Sistemos Cnc Operacinės Sistemos

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€1 020.93 €714.65
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k334844

produkto kiekis:

Vienas SF-5200S ar SF5210 sistema (du modeliai pasirinktinai)

25-pin hole įvesties prijunkite vieną (įskaitant apvalkalas)

Vienas 25-pin išėjimo kištukas (įskaitant apvalkalas)

Dvi 9-pin variklio kištukai (įskaitant apvalkalas)

9-pin hole " plug dviejų (įskaitant apvalkalas)

Sistemos stovai keturi

Vienas šaltinis linija (AC22V standard line)

Vienas vadovas (Kinų)

Prašome atidžiai perskaitykite šią instrukciją prieš naudojant sistemą

Atsargumo priemonės vartojant:

1. Po pakavimo langas yra atidarytas, prašome patikrinti, ar sistema yra pažeistas transportavimo metu, ir ar turinys, nurodytas ant pakuotės sąrašas atitinka turinį į lauką.

2. Ši instrukcija taikoma SF-5200S-QG CNC pjovimo staklės sistemos, pagamintos Pekino Star Piko Kontrolės Technology Co., Ltd.

3. Prašome patikrinti, ar tinklo įtampa yra teisinga.Atskirai transformatorius AC220V turėtų būti naudojamas tarp elektros tinklą ir sistemą, siekiant užtikrinti patikimą sistemos veikimą ir darbuotojų saugą.

4. Skaitmeninis kontrolės sistema reikalauja darbo aplinka temperatūra turi būti 0℃~+40℃, o santykinė oro drėgmė turi būti 0~85%.

Pvz., dirbantys aukštos temperatūros, didelės drėgmės ir korozijos dujų aplinkai, reikia imtis specialių apsaugos.

5. Elektros instaliacijos kiekvieną CNC sistema turi būti teisingai prijungtas, kaip reikalaujama, ir žemės viela turi būti geras kontaktas.

6. Skaitmeninis valdymo sistema neleidžia prijungti ir atjungti visų kabelių kištukai gale važiuoklės su galia, ir bendrovės atsisako garantuoti dėl to atsiradusius padarinius.

7. Linijos išvesties prievadas gale CNC sistema negali būti trumpas jungimas su kitomis elektros linijų, kitaip CNC bus sudeginti.

8. Didelės dulkių aplinka, visos mašinos turi būti apsaugoti nuo dulkių ir dulkių turi būti valomos reguliariai, siekiant užtikrinti švarą CNC sistema, kiek įmanoma.

9. Skaitmeninis valdymo sistema turi būti valdoma specialaus personalo, ir atitinkamą mokymo kursą turėtų būti teikiama ūkio subjektams.

10. Tai nėra leidžiama jungtis, AC/DC maitinimas, naudojama viduje CNC sistemą ir kitas išorės elektros prietaisų.

11. Jei turite kokių nors klausimų, prašome kreiptis į mūsų įmonę.Negalima ardyti ar modifikuoti sistemą pagal save, pagal nepažįstamas sąlygų.

12. Siekiant išlaikyti sistemos ir stakles, atlikti įprastinę priežiūrą ir patikrą kartą per pamainą; atlikti antrinė priežiūra vieną kartą per mėnesį; atlikti pirminę techninę priežiūrą kas šešis mėnesius.

13. Parametrai nustatyti skaitmeninio valdymo sistema turi būti nustatytas griežtas pagal šią instrukciją ar papildomos instrukcijos užsakant; jei nustatyti parametrai viršija nustatytą intervalą, į skaitmeninio valdymo sistema gali veikti, neįprastai ar net sugesti.

14. LCD ekrano sistemos yra silpnos pozicijos.Atkreipkite dėmesį į apsaugą LCD naudojimo metu.

15. Techniniai rodikliai ši sistema gali keistis be išankstinio įspėjimo.

16. Pastaba: išvesties galia USB jungties sistema yra labai mažos, todėl gali būti naudojami tik U disko, ir negali būti prijungtas į kitus USB įrenginius, siekiant išvengti žalos.

17. Specialų pareiškimą: garantinis laikas ir garantijos taikymo sritis šis produktas yra per 12 mėnesių nuo pristatymo dienos, ir sutrinka sąlygomis leidžiama naudoti pagal naudojimo instrukcijas.Tvarkyti gedimus, už garantinį laikotarpį ir už jos ribų, garantijos taikymo sritis yra mokamas paslaugas.

Šiais atvejais netaikoma garantija:

A: Žmogaus padarė žalos pažeidžiant naudojimo reikalavimus;

B: Žala dėl force majeure;

Force majeure paprastai apima dvi situacijas:

Vienas: dėl gamtinių priežasčių, kaip antai žaibų, potvynių, sausrų, pūgų, žemės drebėjimai ir pan.;

Kita: sukelia socialinių priežasčių, tokių kaip karai, streikus, valdžios draudimai ir pan.;

C: Žala dėl neteisėto ardymas, keitimas, remontas ir kt.be leidimo.

Sistemos funkcijos:

SF-5200S-QG CNC pjovimo mašina, sistema gali kontroliuoti staklių daryti, liepsnos ar plazminio pjovimo.Jis gali būti nustatytas per proceso pasirinkimas (parametras parametras, žr. Skyrių 7 informacijos).Veikimo ir rodmenų sistema paskatino step-by-step funkciją "windows".Pvz: pagrindiniame meniu langą, po pokalbio funkcija, sistema bus pradėti funkcijos sub-meniu langą.Pagal eilutę ekrano langą, paspauskite mygtuką [F1] iki [F8] ir pasirinkite atitinkamą funkciją, ir paspauskite [ESC] norėdami grįžti į ankstesnį meniu.

Sistemos Funkcijos:

◆ SF-5200S-QG pjovimo staklės, CNC sistema tinka visų rūšių ugnies (plazmos), aukšto slėgio vandens srove, pjovimas lazeriu mašina, plačiai naudojami metalo apdirbimo, reklamos, akmens ir kitų pramonės šakų.

◆ Sistema yra suprojektuota taip, su aukšta patikimumą ir gebėjimą atsispirti plazmos trukdžių, žaibo smūgis ir viršįtampių.

◆ Praktinių liepsna/plazminio pjovimo procesas, automatinio valdymo kampe greičio ir aukščio reguliatorius metu plazmos perdirbimo.

◆ Nuotolinis valdymas gali būti realizuojama belaidžiu nuotolinio valdymo ar laidinio vertus valdymo dėžutė.

◆ Jis turi funkcija przepiłowanie kompensaciją, ir nustato, ar kompensacijos programa yra pagrįsta, ir daro atitinkamus pranešimus vartotojams pasirinkti.

◆ Atskaitos tašką, atkūrimo, automatinė energijos tiekimui, atkūrimo funkcija, automatinis atskaitos tašką atminties.

◆ Neprivaloma segmento pasirinkimo ir perforacijos taško pasirinkimą apdorojimo funkciją, galima praleisti perdirbimo ar apdorojimo metu.

Žymos: plazmos valdytojas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: SF5200S/SF5210

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar