Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Helovinas Varlė Kaukė Anime Cosplay Gyvūnų Galvos Apdangalai Suknelė Dovana Helovinas Kostiumų Priedai Vaikams, Suaugusiems

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€11.89 €8.32
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k32605

Aprašymas:

1. Tai geriausias pasirinkimas už Helovinas, tai gali padaryti jums juoktis priešais savo draugais ir šeima, ir ji taip pat gali būti naudojama juokingi video.Dizainas kaukė yra įkvėptas populiarios vienišas varlė išraiška paketą Internete, kuris yra labai įdomus ir madingas.

2. Pagaminti iš latekso, bekvapis, minkštas ir patogus, nesukelia dirginimo ar alergiją odai.Tvirtas ir atsparus vandeniui, ji gali būti naudojama daug kartų.

3. Vienas dydis tinka labiausiai galvą dydžiai suaugusiųjų ir vaikų.Yra elastine juosta ant nugaros kaukę, kurią galima koreguoti sandarumą, todėl kaukė labiau tinka, ir stabilus.

4. Laipsnis detalių restauravimas yra labai didelis, iš akių, nosies, burnos, odos tekstūra, jie visi yra panašūs į nekilnojamojo varlės, suteikti žmonėms realų jausmą.Spalva kaukė yra taip pat ryškiai ir šviesiai žalios, kuris yra labai akį traukiantis.

5. Ne tik tinka Helovinas, bet taip pat gali būti naudojami dėl kitų progomis, pavyzdžiui, gimtadienius, maskuotis šalis, cosplay, pokštus ir t.t.Nesvarbu, ar jūs ieškote sukurti gerą nuotaiką ar išgąsdinti žmones, tai varlė kaukė yra puikus pasirinkimas.

Specifikacija:

Medžiaga: lateksas

Svoris: 220g

Produktų Sąrašas:

kaukė*1

  • Mfg Serijos Numeris: žaislas
  • Rekomenduojame Amžius: 12+y
  • Medžiaga: Medvilnės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Temos: Gyvūnai
  • Lytis: Unisex
  • Modelio Numeris: Varlė galvos apdangalai

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar