Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

10-Bell Muzikos Vertus Barška Vaikams Skaidri Plastikinė Rankena Sklandžiai Saugi Rankena Patvari Metalo Varpai Vaikų Muzikos Žaislas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€0.99 €0.49
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k49321

10-Bell Muzikos Vertus Barška Vaikams Skaidri Plastikinė Rankena Sklandžiai Saugi Rankena Patvari Metalo Varpai Vaikų Muzikos Žaislas

Ergonomiškas Dizainas: Mūsų rankos barška funkcijos apvalių ir sklandžiai tvarkyti, užtikrinant patogi rankena, be jokių atplaišų ar aštrių briaunų.Puikiai tinka mažai rankas laikyti ir purtyti, nesukeliant jokios žalos.

Aukštos Kokybės Metalo Bell: Pagaminti su patvari metalo, tai ranka rattle yra pastatytas paskutinis, teikti begalinis valandas, pramogų ir sensorinės stimuliacijos savo kūdikį.

Crisp & Malonus Garsas: vienas-formos bell dizainas sukuria aiškų ir puikūs garso, kad vykdys savo kūdikio klausos pojūčius ir padėti jiems plėtoti garso atpažinimo įgūdžius.

Muzikos Nušvitimą: "Ši ranka rattle yra puikus įrankis, skirtas ankstyvojo muzikinio ugdymo, padėti savo vaikui atskirti skirtingus garsus ir skatinti savo muzikos raida nuo mažens.

Universalus Naudojimas: Idealus naudoti namuose, vaikų darželiuose, ir anksti švietimo institucijos, mūsų rankos rattle yra būtina turėti, be jokių žaidimų kambarys ar klasėse, skatinti interaktyvaus mokymosi ir jutimo tirti.

Aprašymas:

Ji yra sukurta siekiant suteikti begalinis pramogų ir mokymosi savo mažyliui!

Mūsų rankos barška funkcijų, patvarus, vienas-formos metalo bell, kuri gamina trapumą ir malonus garsas, puikiai tinka užfiksuoti jūsų kūdikio dėmesį.Rankena yra kruopščiai paruošta būti apvali ir lygi kaip visumą, užtikrinti, nėra jokių atplaišų ar aštrių briaunų, kurios galėtų pakenkti jūsų vaiko rankas.Saugumas ir komfortas yra mūsų prioritetai!

Tai puikūs rankų barška tarnauja, kaip puiki priemonė muzikos nušvitimą, padeda lavinti vaiko gebėjimą atskirti garsus ir plėtoti savo klausos pojūčius.Jis idealus, be jokių namų, vaikų darželio, ar anksti švietimo įstaigos ieškote padidinti savo mažutėlių " mokymosi patirtį.

Prekės Pavadinimas: Rankų Barška

Medžiaga: Plastikas, Metalas

Savybės: ilgalaikis, Malonus Garsas, Muzika Nušvitimą

Dydis Informacija:

L: 10cm/3.94", W: 8cm/3.15" (Vidut.)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Vertus Barška

  • Lytis: Unisex
  • Medžiaga: Metalo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar