Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

150db Motociklų Apsaugos nuo vagystės Signalizacija Su Nuotolinio Valdymo pultu Už Motociklą, Dviratį, Motorolerį

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€26.64
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k365292

Savybės:

1. Tai IP55 atsparus vandeniui, tinka outdooor naudoti.

2. Dviračių apsaugos signalizacija su 150dB gali padaryti stiprų garsą, norėdami atkreipti žmonių dėmesį, ir gali veiksmingai panika vagys toli.Taip pat naudojamas kaip SOS avarinis signalas.

3. 7 lygis jautrumas nuo švelniai paliesti stumti ar mušti, jūs galite lengvai nustatyti jį pagal jūsų poreikį.Signalizacija valdoma nuotolinio valdymo pultu, ir nuotolinio valdymo atstumas iki 20 M/66FT.

4. Tinka dviračių, motociklų, elektrinis dviratis, elektrinis motoroleris, ir t.t.Taip pat galite naudoti durų ir langų aliarmą vibracijos jutiklius.

Specifikacija:

Belaidžio spektrą: 10-20 metrų

Darbo aplinkos temperatūra: -20 60 60 laipsnių

Signalo dydis: apie 65mm*45mm/2.55*1.77 į

Nuotolinio valdymo dydis: apie 58mm*28mm*11mm/2.28*1.1*0.43 į

Vienas signalizacija 500mA baterija atsargine už 6-10 mėnesių.

Nuotolinio valdymo reikia 12v/27a šarminės baterijos daugiau nei 1 metai.

Produktų Sąrašas:

Tipas: 1*signalizacija + 1*nuotolinio valdymo

B tipo: 1*signalizacija + 2*nuotolinio valdymo

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Universalus Dviračio Signalas: judesio jutiklis dviračio signalas buvo puikus dviratis anti-theft " funkcija.Vibracijos sukelti signalo labai tinka dviračiai, motociklai, elektriniai dviračiai, elektrinis motoroleris,s ir t.t.Taip pat galite įdiegti vibracijos signalas jūsų durų ar langų, kurie bus sukelti į signalą, kai kas nors bando atidaryti.

2.Super Jautrus Judėjimas: 7 lygis, reguliuojamas jautrumas nuo švelnus prisilietimas stumti ar mušti, jūs galite lengvai nustatyti jį pagal jūsų poreikį.Belaidžio nuotolinio valdymo operacijos, nuotolinio valdymo atstumas iki 20 M/66FT.

3.SOS Avarinis Signalas: motociklo, dviračio signalizacija vagystės atveju iki 150lb garsiai signalizacija, atremti galimą vagys veiksmingai ir pritraukti žmonių dėmesį.Ši dviračių apsaugos nuo įsilaužimo signalizacijos taip pat turi SOS avarinis signalas.

4.Atsparus vandeniui Dviračio Signalas: belaidžio ryšio signalą lauke gali atsistoti į elementus ir blogas oras.IP55 vandeniui reitingų daro, kad dviračio signalas, kad atlaikytų lietingą dienų, karštų dienų, šaltas dienas ir sninga dienas be pertraukos arba bėdą.

5.Mini Dydžio ir Lengva Instaliacija: Subtilus ir kompaktiškas dizainas, lengva paslėpti.Dviračio signalas yra lengvai montuojami su klijų ir dirželiai be jokių laidų ar prisukti reikia.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Mini

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar