Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Oro Valymo Filtras Levoit Core Mini-RUSIJOS Oro Valytuvas H13 Tiesa, HEPA Filtras, Kvapų Tarpiklį Pakeisti Dalį

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€13.87 €10.12
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k293124

[SUDERINAMUMO] Tiesa HEPA pakeisti filtrai yra suderinama su LEVOIT Core Mini Oro Valytuvas gyvenimo kambario, miegamasis, staliniai, biuro.

[3-jų pakopų FILTRAVIMO SISTEMA] 3-in-1 Tiesa HEPA filtravimo sistema, įskaitant Baudą Pre-Filtras, H13 Tiesa, HEPA Filtras, ir Aktyvintos Anglies Filtras, 3-in-1 aukšto efektyvumo filtras gali sumažinti ore esančių dalelių ir nepageidaujamus kvapus į savo gyvenimo erdves.

[H13 TIESA, HEPA FILTRAS] Premium H13 klasės tiesa, HEPA Filtras, fiksuoja 99.97% ore esančių dalelių, kaip mažas, kaip 0.3 Μm dydžio, pašalinti dulkių, žiedadulkių, dūmų, kvapų ir gyvūnų pleiskanos, veiksmingai kurti švieži ir išvalyto oro jums ir jūsų šeimai.

[FILTRAS] Mūsų filtras priima aukšto efektyvumo aktyvintosios anglies.Jis efektyviai adsorbs įvairių nepageidaujamų namų kvapų iš naminiai gyvūnai, maisto gaminimas, dūmų, ir Loj.puikus naminių gyvūnėlių savininkams, rūkalių ir miesto gyventojai.

[LENGVA ĮDIEGTI] Filtras yra lengva pakeisti ir šalinamos be jokių įrankių.Reguliariai valyti ir pakeisti gali pagerinti jūsų oro valytuvas.Veiklos rezultatų, rekomenduojama keiskite HEPA Filtrą kas 4-6 mėnesius, priklausomai nuo aplinkos ir naudojimo dažnumo.

Produkto pavadinimas:Valymo filtras

Produkto Svoris:Filtras apie 200g, aromaterapija tarpiklis apie 3g

Taikytinos modeliai:už Levoit Core Mini-RF

Tipas:A:2vnt Oro Valymo Filtras/B:1pcs Oro Valymo Filtras

Spalva:Balta

Medžiaga:plastikas

Dydis:147x123mm

Pakuotės Turinys:

2 * Oro Valymo Filtras

6 * Aromaterapija Tarpiklis

/

1 * Oro Valymo Filtras

6 * Aromaterapija Tarpiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Oro Valymo Filtras Levoit Core

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar