Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

3X už Rowenta ZR009006 Filtras X-Force Flex 8.60 Belaidžiai Dulkių siurblys, Plaunamas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€19.71
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k298778

GALUTINIS FILTRAVIMAS: už Rowenta tai 99% filtro technologija fiksuoja visas dulkes žemyn iki smulkiausių dalelių, paliekant tik švarus oras sveikesnis gyvenimo būdas environmentEASY PRIEŽIŪRA: A 0,55 litro dulkių konteineris skirtas ilgalaikį valymo ir mažiau ištuštinti yra, su lengva prieiga dizainas lengvas ištuštinti ir lengva valyti (100% vandens galima skalbti)

Naminių GYVŪNĖLIŲ priežiūros REIKMENŲ: Pet Turbo Antgalis puikiai tinka valymo naminių gyvūnėlių plaukų ir kailio, taip pat Siauras Antgalis, Sofos Antgalis, papildomas filtras ir du integruoti baldai šepetėliai

Galingas Skaitmeninis Jėgos variklis state-of-the-art Skaitmeninis Jėgos variklis, kurio maksimali siurbimo galia iki 130 Oro Vatų ir automatinio reguliavimo disko greitis optimalią siurbimo srautas užtikrina kruopščiai nuvalyti visą savo namą.

Ilgiau runtime nuimamas baterija 7-cell/25.2 V baterija suteikia iki 45 minučių, nuosekliai siurbimo galia valymo, visas namas apie vieną mokestį, greitai ir patogiai 3 valandos įkrovimo ciklą.kai naudojate rankinį dulkių į galingas Ekologinio pozicija

Valdymo ekranas, valdymo ekranas suteikia jums pilną kontrolę: su 3 parametrai ir padidinti orientacinės, galite reguliuoti energijos lygis jūsų poreikius, o likęs laikas rodomas.

Puikus manevringumas su vakuumu, bet kur naujas būdas siurbimas su neįtikėtinai lengvai dėka pažangaus dizaino lankstus vamzdelis su vakuumu, bet kur, be lenkimo žemyn ir Deep Power LED šviesos aptikti dulkių prastai apšviestas sritis.

Padidinti Sukelti Mūsų patentuota baterijos taupymo padidinti sukelti atiduoda visą valdžią savo rankose.Kasdien nesėkmės, arba intensyvaus valymo darbus, galite nuspausti gaiduką už papildomą galia padidinti, kai jums reikia!

Deep Power LED Šviesos Švarus kur nuo kietų grindų iki kilimų ir kiliminės dangos didelių sričių, dėka naujų, unikalių Deep Power LED Vizija antgalį, kuris susitvarko net didesnių daiktų, pavyzdžiui, kukurūzų dribsnius ar žemės riešutams.

99.9% filtravimas: grynas oras pristatymo X-Force Flex 11.60 siūlo ultimate higienos ir filtravimo dėka 99.9% filtravimo technologija, kuri fiksuoja visas daleles iki mažiausio ir išskiria grynas oras.

Lengva prižiūrėti Rowenta didžiausių dulkių konteinerio apima didelius plotus su mažiau atliekų, kurių talpa iki 0,9 l, paprasta ištuštinti ir skalbti formatas viso patogumui ir ilgalaikį našumą.

Skalbti, taip pat skalbimo mašina

tai Rowenta X-Force Flex 8.60 filtras

Spalva:pilka+balta

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

3 x dulkių filtras

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar