Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Motociklas, Įkrovimo Telefoną Prijungti Motociklas, Įkrovimo Telefonas, Įkroviklis, Laikiklis Motociklo Išmanųjį Telefoną Kalno Su Rankenos Laikiklis Įrankis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€8.25 €6.60
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k291675

Gauti jūsų telefono bateriją įkrauti iki greitai su mūsų Motociklas Greitas Įkroviklis.Featuring 30W USB-C (PD varikliais) technologija, anti-scratch projektavimo ir automatinio išėjimo įtampos reguliavimas, mūsų įkroviklis taupo energiją ir prailgina baterijos tarnavimo laiką.Vos per kelias minutes, jūsų baterija bus pasiruošę eiti.

Specifikacija:

【Pavadinimas】: Motociklo Telefoną Prijungti Įkroviklį

【Modelis】: ZH-1927A1

【Neto svoris】: 90g

【Bruto svoris】: 95.5 g

【Pakuotės Dydis】: Ilgis 15.8 CM Plotis 14.2 CM Aukštis 2CM

[Medžiaga]: ABS medžiaga

[Įvesties įtampos]: DC12V-24V

【Išėjimo įtampa】: USB: 5V-3.4 9V-12V 2A-1,5 A; TIPAS-C: 5V-3A 9V-12V 3A-2,5 A

[vandeniui lygis]: IP67

[Įrengimo būdas]: rankenos montavimas; galinio vaizdo veidrodžio montavimas

[Naudoti]: Ji gali būti naudojama galia dauguma automobilių reikmenys, pavyzdžiui, mobiliųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir GPS navigacija

[Vartojimo sritis]: Jis gali būti naudojamas ant motociklų, Atv, trirates ir kitas transporto priemones, tokias kaip DC12-24V

[Funkcijos]: yra kelios apsaugos funkcijos: įvesties viršįtampių, undervoltage protection; galia nuo viršsrovių, viršįtampis, undervoltage, trumpo jungimo apsauga; atvirkštinio ryšio apsaugos; lustas vidaus ir aukštos temperatūros apsaugą.

Pakavimo Sąrašas:

QC3.0 kroviklis*1; rankenos tvirtinimo laikiklis*1; neslidus tarpiklis*1; rankenos fiksavimo varžtas*1; galinio vaizdo veidrodis pratęsimo laikiklis*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sutaupykite Laiko Sau: Su mūsų Motociklų Telefoną Prijungti Įkroviklį, tai 18W USB dual uostų ir 30W USB-C (PD varikliais) pajėgumais, galite sutaupyti laiko ir įkraukite du prietaisus vienu metu remia kelias greito įkrovimo specifikacijas.

2.Daugkartinio naudojimo Medžiagos: Vengti per didelius pavojus su šio motociklo telefoną prijungti įkroviklį, nes jos smart IC technologija.Pagamintas su tvirtos ABS medžiaga, tai užtikrina anti-scratch apsauga, ir yra daugkartinio naudojimo.

3.Multi Programos: Motociklo Telefoną Prijungti Įkroviklį įėjimo diapazonas 12V į 24V todėl tinka įvairių motociklų modeliai bei išėjimo įtampa reguliuojamas automatiškai.Visų markių ir modelių mobiliuosius telefonus, tabletės, fotoaparatai, GPS, ir kitų įrenginių yra visiškai suderinami su juo.

4.Protingas Įkrovimas: Telefono Prijungti Įkroviklį, yra įmontuota smart switch, kuris gali automatiškai įkrauti ir įjunkite prijungtą elektros prietaisai, ir automatiškai išjungti šviesą, kai visiškai įkrautas, energijos taupymas.

5.Lengva Įdiegti: be Vargo nustatyti motociklo telefoną prijungti įkroviklį, per keletą minučių, nereikalaujant jokių profesinių žinių.Įdiegti vėjas su sąlyga, įrankiai ir instrukcijos.Mėgautis be jokio vargo jojimo patirtimi su lengvumu!

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas: ABS Medžiaga

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar