Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

12 Vnt Nuotėkio Įrodymas, Dulkių Maišelis M7 Pro M8 Pro Robotas Dulkių siurblys Trijų sluoksnių Talpa 2.5 L Audinio Krepšiai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€21.98 €13.41
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k267278

Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, patvaresni.Vienas maišas gali turėti apie 2,5 L šiukšlių, išvengti dažniau keisti dulkių maišelių.

Suderinami modeliai: Dėl dulkių siurblys M7 Pro M8 Pro robotas dulkių siurblys.

Neaustinis audinys dulkių maišelis, dviguba filtravimo sistema, dulkių, didelis filtravimo efektyvumas.Tuščių talpyklų greitai ir efektyviai neatleidžiant kenksmingų dulkių į aplinką.Gali veiksmingai pašalinti mikroskopinių dulkių, erkių, gyvūnų ėdalas,pleiskanos, žiedadulkių.

Stiprus ištvermė siekiant patenkinti poreikius, didelio intensyvumo darbo, tvirti ir ilgaamžiai.Vienkartiniai dulkių maišelis, pakeisti kai dulkės yra visiškai, lengvai ir greitai pakeisti.

Tai geriausia pakeisti atsarginės dalys viena mėnesius laikyti mašina veikia ne .Su kvėpuojantis sluoksnis dulkių maišelyje filtruoja skirtingų lygių dulkių ir šiukšlių, kad maksimali galia ir patvarumas.

Medžiaga:neaustinis audinys

spalva:Balta

Pakuotės Turinys:

12 * Dulkių siurblio maišelis

1 * Valymo šepetys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos ir skirtingų ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar