Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

1 Nustatykite Filtro Medvilnės Džiovintuvas Išmetimo Filtras Nustatytas Pakeitimo Naują Aukštosios Guality Patvaresni Už Panda/Magic Chef/Sonya/Avant

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€16.53 €13.05
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k268323

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

100% Brand new ir aukštos kokybės

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, patvaresni.

[Patikimą ir Veiksmingą]- Pagamintas iš geros kokybės medžiagų ir kiekvienas buvo patikrintas ir išbandytas gamintojų, Ji padeda išlaikyti džiovintuvas, veikia efektyvumo pratęsti jos tarnavimo laiką.

[Suderinama su] tai džiovintuvas išmetimo filtras tinka Sonya Džiovintuvas Modelis SYD-40E/SYD-60E, Panda Džiovintuvas Modelis PAN40SF/PAN760SF ir kitos prekės džiovintuvai pavyzdžiui, Magic Chef, Avant ir kt.

[Šiltas-Patarimų]- Tai yra suderinama atsargines dalis, minimos visos susijusios modelio pavadinimas ir prekių pavadinimai aukščiau yra tik taikomas įrodyti, suderinamumo.

spalva:Balta

Medžiaga:medvilnė

Pakuotės Turinys:

40 x Išmetamųjų dujų filtrai

10 x Oro įsiurbimo filtras

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar