Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Nerūdijančio Plieno Spiralės Tešlos Juostelės Maišytuvas Mašina

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€782.25
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k23280

Juostelės Maišytuvas

Nestled per aptakus ir supaprastinta U-formos barelį yra pasaulyje subtilios maišymo galimybės.Juostelės veleno, yra meistriškas, dirigentas tekstūros ir nuoseklumą, be vargo audžia savo kelią per barelį s gelmes, kurti simfonijos susimaišęs medžiagų.Su savo neprilygstamą universalumą ir lengva priežiūra, juostelės kombaino tapo patikimas kompanionas maisto ir farmacijos pramonėje, tiek, atneša harmoniją net labiausiai sudėtingų maišymo užduotis.

Veikimo principas

Darbo principas juostele kombaino apima naudoti dvigubos spiralės juostelės maišytuvo, taip pat vadinamas sraigto, kad sukasi viduje horizontalus lovio formos indą.Čia yra žingsnis po žingsnio paaiškinama, kaip tai veikia:

1.Pakrovimas: sausas miltelių ar granulių pavidalo medžiagoms maišyti pakraunami į maišytuvą per viršų atidarius konteinerį.

2.Maišymas: Kai medžiagos yra pakrautas, juostelės maišytuvo konteinerio viduje yra išjudinti.Maišytuvo apsisuka apie horizontalią ašį ir juda medžiagų į priešingas puses su savo spiralinės peiliukai.Kaip peiliukai pasukti, medžiagos yra atšauktas iš bako apačios ir tada persikėlė link centro, maišytuvo.Tuo pačiu metu, medžiagos, iš centro pajudėjo link kraštų konteinerių, sukurti verdančiame maišymo veiksmų.

3.Derinimas: Kaip medžiagos yra perkelta maišytuvo, jie nuolat maišyti ir maišyti kartu.Šio kirpimo veiksmų maišytuvo peiliukai užtikrina, kad medžiagos yra sumaišomos vienodai ir kad gumulėlių ar agglomerates yra suskirstyti.

4.Iškrovimas: Kai maišymo baigtas, sumaišytas medžiagos yra išleidžiamos iš kombaino per iškrovimo uostas įsikūręs prie bako apačios.Išleidimo gali būti rankinis arba automatinis, priklausomai nuo dizaino maišytuvą.

Apskritai, juostelės kombaino darbai naudojant kirpimo veiksmų dvigubos spiralės juostelės maišytuvo veiksmingai ir vienodai sumaišykite sausas miltelių ir granulių pavidalo medžiagoms.Dizainas maišytuvo, su savo didelio lovio formos dėžutę ir, kaspinu maišytuvo, yra optimizuotas efektyviai ir švelniai įmaišyti medžiagų.

Funkcija

Ypatybės juostelės kombaino gali skirtis, priklausomai nuo konkretaus modelio ir taikymo, bet čia yra keletas bendrų bruožų tipiškas juostelės kombaino:

1) Įvairios Taikoma Produktus

2) Vienodas Maišymo

3) Lengva Priežiūra

4) Sklandžią

5) Lengvai Pakrovimo

6) Valyti Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo

1.Maišymo Talpa: Kaspinu maišytuvai būna įvairių dydžių, pradedant nuo mažų laboratorija modeliai didelių pramoninių mašinų su gebėjimus iš kelių tūkstančių litrų.

2.Maišymo Efektyvumas: Kaspinu maišytuvai naudoti dvigubos spiralės juostelės maišytuvo, kad juda medžiagos priešingomis kryptimis, sukurti išsamų ir veiksmingą maišymo veiksmų, kad užtikrintų visos dalelės yra vienodai sumaišytas.

3.Statybos Medžiaga: Kaspinu maišytuvai paprastai yra pagaminti iš medžiagų, pavyzdžiui, nerūdijančio plieno ar kitų metalų, kurie yra patvarus ir lengva valyti.

4.Saugos Funkcijos: Daugelis juostelės maišytuvai yra įrengta su saugos funkcijų, pavyzdžiui, blokatoriai, avarinio stabdymo mygtukai, ir apsauginiai saugojo išvengti nelaimingų atsitikimų ir užtikrinti saugų darbą.

5.Išleidimo Funkcijos: Kaspinu maišytuvai gali būti sukurtos su įvairių išleidimo funkcijos kaip rankinis skaidrių vartai, sklendžių, rotaciniai vožtuvai, arba išleidimo varžtai, siekiant patenkinti konkrečius proceso reikalavimus.

6.Neprivalomos Funkcijos: Priklausomai nuo naudojamos programos, juostelės maišytuvai gali būti sukurtos su įvairių pasirinktines funkcijas kaip ir šildymo ar aušinimo striukės, dulkių ar slėgio sistemos, ir kintamo greičio pavaros, siekiant patenkinti konkrečius proceso reikalavimus.

Apskritai, juostelės maišytuvai yra universalus ir efektyvus maišymo mašinos, kad gali dirbti platų medžiagų ir pasiūlyti daug įprastinių funkcijų, kad atitiktų konkrečios proceso reikalavimus.

Modelių atranką

Pasirenkant optimalų juostelės maišytuvo modelio reikia daugialypio požiūrio, kaip daugybė veiksnių ateiti į žaidimą.Čia yra kai kurie esminiai veiksniai, į sverti renkantis juostelės maišytuvą, kuri suderina vientisai su jūsų unikalų programos reikalavimai:

1.Reikalaujami gebėjimai: užtikrinti optimalų maišymo procesas, labai svarbu įvertinti atitinkamos talpos faktoringo apimties medžiagą, kurios reikia vienam partijos.

2.Medžiagos savybės: "Atsižvelgti į atskirus požymius medžiagos bus derinama, pavyzdžiui, dalelių dydį, tankį, takumas, ir drėgmės kiekis, siekiant įsitikinti, juostelės maišytojų suderinamumas su unikalių savybių medžiagų.

3.Reikalingas maišymui laikas: Crafting idealus derinys būtinas subtilus balansas, medžiagų, maišymo greitis, ir juostelės maišytuvo dizainas.Pasiekti norimą vienalytiškumas poreikius optimaliai maišymo laiko pritaikyti savo gamybos poreikius.

4.Maišymo intensyvumas: menas maišymo slypi maišymo intensyvumas, kurios skiriasi skirtingose juostelės kombaino modeliai.Subtilus balansas mentės dizainas, disko greitis, ir kombaino geometrijos nustato lygį, maišymo intensyvumas pasiekti.Norėdami pasiekti geriausią mišinys, svarbu pasirinkti maišytuvo, kuri siūlo tikslus lygis maišymo intensyvumas reikalinga jūsų konkrečią paskirtį.

5.Medžiaga statybos: juostelės maišytojų statybinė medžiaga parenkama remiantis atidžiai apsvarstyti medžiagų maišyti ir pramonė jis bus naudojamas.Pavyzdžiui, juostelės kombaino naudojamas maisto pramonėje būtų paklausa statyba nuo maisto kokybės nerūdijančio plieno, siekiant užtikrinti saugumą ir taisyklių laikymąsi.

  • Modelio Numeris: RB-10
  • Svetainė: https
  • funkcija: Minkyti Tešla, Maišymo
  • El. paštas: [email protected]
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Įtampa (V): 220V
  • Prekės Pavadinimas: TODAYMACH
  • Gamintojas: Šiandien Machine Co., Ltd
  • Galia (W): 500w
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar