Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Rankena Spyna Motociklo Užraktas, Anti-praslydimo Stabdžių Užraktas Dviratį Aliuminio Lydinio Motociklo Anti-vagystės Purvinas Gatvės Dviračių Stabdžiai Priekiniai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€325.29 €162.64
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k231561

Aprašymas:

Reguliuojamas užraktas: Naudoti padalintą atsuktuvas reguliuoti slankiklį į jį perkelti ir pritaikyti jį į reikiamą vietą.Galite sustabdyti motociklo visiškai.Rekomenduojama užrakinti jį ant akceleratoriaus, stabdžių rankena.

Mastą: taikomas motociklo stabdžių, taip pat įvairių markių mopedus, dviračius, elektrines transporto priemones.

Lengva įdiegti ir pašalinti: nereikia pritūpęs ar pritūpęs, tiesiog atsistoti ir naudokite savo rankas ir lengvai įdiegti arba pašalinti užraktą per 3 sekundes.

Atsparus smūgiams pakuotė: atsparus smūgiams ir įbrėžimams atspari pakuotė, pagaminta iš aliuminio lydinio, lengvojo svorio, ir lengvai atlikti.

Savybės:

Pavadinimas: motociklas droselio užraktas

Medžiaga: aliuminio lydinys

Procesas: , anodavimas, ir spalvos

Spalva: raudona/juoda

Svoris: 497G

Taikoma: motociklai ir elektrinės transporto priemonės

Produktų Sąrašas:

1 * apsaugos nuo vagystės užrakto

1 * Galvos užraktas vielos lynai

2 * Pagrindiniai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sklandžiai Medžiaga: motociklo užraktas pagamintas iš aliuminio lydinio, su garantuotas kokybę.Po gilaus šlifavimo ir poliravimo, išvaizdą, yra lygus ir patogus liesti.

2.Du-in-one Pareigos: Motociklo stabdžių-liftas buvo dvi viena funkcijas, car lock ir stabdžių užraktas, kuris gali veiksmingai užkirsti kelią vagystės iš transporto priemonių.Fiksavimo rankena yra geriausias reikiamų produktų motociklams

3.Anti-praslydimo Sistema: apsaugos nuo vagystės užrakto su anti-praslydimo sistema gali apsaugoti saugos jūsų transporto priemonės.Jo lydinių užrakto cilindras gali užkirsti kelią technologija nuo atidarymo, su aukšto saugumo faktorius.

4.Kietas Plieninis Lynas: anti-theft virvė įrengtas su šia rankena spyna motociklas yra aukštos kietumas plieninis lynas, kad yra žaizda, kartu siekiant apsaugoti savo transporto priemonės ir skrybėlę, buvo pavogta lengvai.

5.Anodinio Oksidavimo Technologija: anodinio oksidavimo technologija suteikia rankena spyna gera antikorozine turtą.Tuo pačiu metu, šis procesas leidžia užrakinti, kad geriau spalva neprarandant grožio ir apsaugą.

  • Elemento Plotis: 0.00inch
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Ilgio: 0.00inch
  • Elemento Tipas: Spynos & Skląsčiai
  • Medžiagos Tipas: T6 aliuminio lydinio
  • Prekės Svoris: 1.00kg
  • Elemento Aukštis: 0.00inch

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar