Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Motociklo Vairo Užraktas Dviračio Rankenos Užraktas Prietaiso Už Rankenos Droselio Saugumo Aksesuaras Motorolerių, Atv

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€145.29 €72.65
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k271340

Aprašymas:

Išlaikyti savo keliais dviračiu saugiai su mūsų pažangios motociklo rankenos užraktas, pagamintas iš patvarių medžiagų.Jo mažas dydis leidžia lengvai atlikti, o šviesos twist " funkcija užtikrina patogesnį naudojimą.Apsaugoti savo važiavimo su šio patikimas užraktas.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Spalva: juoda, raudona, mėlyna, žalia, oranžinė

Produktų Sąrašas:

motociklo droselio užraktas x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saugos Patobulintas: Mūsų motociklo užraktas, pateikia papildomą apsaugą nuo vagystės, siūlanti patvarių medžiagų, kurios atsispirti lockpicking ir kirpimo.Su šia spyna, galite būti tikri, kad jūsų dviratis yra visiškai apsaugotas nuo vagystės, užtikrinti savo saugumą ir ramybę kelyje.

2.Nešiojamų ir Patogu: Nereikia kompromiso dėl vietos saugumo!Šio motociklo užraktas skirtas lengvai transportabilumo.Jis yra lengvas ir mažas dydis, todėl galite nešiotis ir laikyti jį bet kur lengvai.

3.Tvirtesnio Stabilumo: Mūsų motociklo užraktas kovos vagystės užtikrinti tvirtas ir stabilus sukibimas ant rankenos, teikti neprilygstamą saugumą ir padaryti jūsų jojimo patirtį, saugiau ir patogiau.

4.Išsamią Naudojimas: apsaugoti jūsų motociklą nuo vagystės su mūsų universalus apsaugos nuo vagystės užrakto tinka kelių, lyginimo, kalnų, ir elektriniai dviračiai.Be vargo įdiegti į bet kokį modelį ir užtikrinti savo važiavimo.

5.Lengvas Fiksavimo: Su paprasta pasukti, galite užrakinti ar atrakinti savo motociklo sekundžių, sutaupyti laiko ir vargo.Šio motociklo užraktas yra lengva valdyti ir greitai saugi.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar