Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Belaidžio Įkrovimo Pulse Oximeter su "Bluetooth" App Wellue O2Ring SpO2 Monitorfor Kraujo Deguonies Soties ir Širdies ritmas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€192.55 €144.41
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k22127

O2Ring Deguonies Monitorius su Vibracija Priminimas - "Bluetooth" O2 Pulse Oximeter Įkrovimo, Nepertraukiamo Įrašymo SpO2 & PR, Kraujo Deguonies Įsotinimo Seklys su Nemokama programa ir KOMPIUTERIO Ataskaitas.

· Visą dieną Stebėti: Jis gali būti naudojamas nuolat sekti kraujo deguonies lygis, impulsų dažnis ir kūno judesio už visą dieną. (Iki 16 val.)

· Smart Rodmenys Priminimas: Jei O2 lygis yra žemesnis už nustatytą ribą ir širdies susitraukimų dažnis yra mažesnis arba didesnis už nustatytą ribą, prietaisas ir APP vibruoti, pranešti jums ir pažymėkite jį ataskaitoje.

· Išsamus APP & PC Pranešimai: Nemokama programa ir KOMPIUTERIO programinė įranga suteikia grafinis O2, PR ataskaitą ir tendencijas duomenis.Neribojama dalijimosi PDF, CSV ataskaitose.PROGRAMĄ, suderinamą su iOS 9.0 arba aukščiau, iPhone 4s/ iPad 3 ar daugiau, Android 5.0 "arba aukščiau, su "Bluetooth" 4.0 WS.

· Vidinė Atmintis: O2ring prietaiso parduotuvių keturias grupes 10 valandą duomenys.Kai prietaisas yra prijungtas prie APP "Bluetooth" ryšiu, duomenys bus įkeliami automatiškai.

· Patogi: Į O2ring veikia automatiškai, kai jums dėvėti.Patentuota patogus minkštas silicio jutiklis žiedas yra lengvas ir patogus.

· Rechareable: Ilgas baterijos veikimo laikas.Jis gali būti naudojamas iki 12-16 valandų, kai visiškai įkrautas.

Su vienerių metų garantija, visi rūšių pasiūlymai ir komentarai yra laukiami, mes stengiamės suteikti jums sprendimą, kuris jus tenkintų.

· PASTABA: Tai nėra medicinos prietaisas.Šis prietaisas yra Sporto ir Aviacijos naudoti tik ir ne medicininės paskirties.

Žymos: Įkrovimo Pulse Oximeter.

  • Prekės Pavadinimas: DOCTODD
  • Elemento Tipas: Oximetry
  • Modelio Numeris: o2ring
  • Kilmės: Kinija
  • Sertifikatas: MPT
  • Prašymas: Pirštas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar