Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Vasarą Žaislai Mielas Krabų Burbulas Maker Kamera Su Muzikos Ir Šviesos Baterijomis, Burbulo Pūtimo Burbulas Tirpalas Vaikams

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€29.76 €10.71
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k20003

Mielas Krabų Burbulas Maker Kamera Su Muzikos Ir Šviesos Baterijomis, Burbulo Pūtimo Burbulas Tirpalo Vaikams, Žaislai Vasarą

Kulka Taškų: 1、Mielas Krabų Dizainas: Šis burbulas mašina akį ir juokinga, krabų formos, kad bus malonumas vaikams visose amžiaus grupėse.Jis gali gaminti linksmas burbuliukai nuolat ir sukurti įdomus atmosferą, bet kokiai progai.

2、Tvirtos ABS Konstrukcija: tvirtas ir saugus smūgiams atsparios ABS medžiagos, tai burbulo pūtimo neturi aštrių briaunų ir kampų, kad gali pakenkti savo vaikams.Ji taip pat yra aplinkos draugiškas ir patvarus dėl ilgalaikio naudojimo.

3、Muzikos ir Šviesos Funkcija: Ši krabų burbulas žaislo savybės dinamiška muzika ir minkštas apšvietimas, kad suteikti daugiau malonumo savo vaikams.Jie gali mėgautis vonioje, o žaisti su burbulais ir klausytis dainų.

4、Platus: Ar jums yra žaidimų aikštelės, kempingas, arba švęsti Kalėdų ar gimtadienio, šis automatinis burbulas mašina bus pridėti įdomus ir džiaugsmas, bet kokiai progai.Jūs galite naudoti ją savo kieme, vejos, baseinas ar paplūdimys.

5、Pareikšti Begalinis Džiaugsmas: Šis burbulas gamintojas gali sukurti juokingas vonia laiko, daugiau linksmybių ir įdomių vaikams.Taip pat stebina dovana šventes ar gimtadienius.

Aprašymas:

Burbulas Mašina su Mielas Krabų Dizainas - smūgiams Atsparus ir Smagu Vaikams

Šis burbulas mašina suteiks begalinį džiaugsmą į savo vaikus, su savo mielas krabų dizainas ir spalvotų burbuliukų.Ji yra pagaminta iš smūgiams atsparios medžiagos ir gali būti naudojamas patalpose arba lauke.Puikus žaidimų aikštelės, gimtadienio ar bet kokia proga.Kad dabar ir suteikti daugiau malonumo jūsų šeimai!

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Burbulas Mašina

Gaminio medžiaga: ABS

Gaminio pakuotės: dėžutė spalva

Gaminio dydis: apie 12,5*16cm/4.92*6.3

Gaminio spalva: rožinė mėlyna žalia

Tinka: Tinka vaikams nuo trejų metų

Pareigos: sukurti atmosferą

Pakavimo Sąrašas:

Bubble machine*1

Burbulas sprendimas*2

Dirželis*1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Parama: Dropshipping ir Didmeninės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lytis: Unisex
  • Modelio Numeris: Burbulo pūtimo
  • Medžiaga: plastikiniai
  • Brūkšninis kodas: No
  • Tipas: Bubble Gun
  • Rekomenduojame Amžius: 3-6y, 6-12y, 14+y, 12+y
  • Įspėjimas: Nėra

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar