Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Išmaišykite Nerūdijančio Plieno Fidget Suktuko EDC Suaugusiųjų Vertus Suktuko Fidget Žaislai ADHD Įrankis Įtempių Žaislai, Biuro Stalas, Žaislai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€427.55 €299.29
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k32936

Išmaišykite Nerūdijančio Plieno Fidget Suktuko EDC Suaugusiųjų Vertus Suktuko Fidget Žaislai ADHD Įrankis Įtempių Žaislai, Biuro Stalas, Žaislai informaciją apie Produktą

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Produkto svoris: 66g

Gaminio pakuotės: Juoda Katė Maiše

Produktų sąrašas: 1 fidget suktuko

Produkto dizainas

Į fidget suktukas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno.Kiekviena detalė buvo CNC tikslumo, gydymo, todėl paviršius švelnus ir lygus, ir patogiau laikyti.

Sąsaja dizainas, vidinio žiedo ir išorinio žiedo gali būti susiję pasukti.

Trukdžių struktūrą, naudojant modelio 608 specialios fidget suktuko guolis, stipresnis stabilumo, ilgiau rotacijos metu.

Sumažinti stresą

Puikus žaislas dirglumas, nerimas, koncentracijos, ADHD, autizmas, mesti blogus įpročius, su fidget žaislą galėsite sustabdyti nepageidaujamų įpročių, kaip nagų kramtymas ir rūkymas.Jūsų nuobodu, laikas praeis greitai, ir jums bus laimingas, kai esate vienas.Yra daug žmonių, kurie sėkmingai atsilaiko blogų įpročių, su šis įdomus ir kietas fidget žaislas.

Fidget žaislai bet kokiai progai

Šių atsipalaidavęs fidget žaislai yra kišenės dydžio ir lengvas.Ergonomiškai suprojektuoti, ji gali būti žaidžiamas su viena ranka.Šiuo būdu jūs galite lengvai išlaikyti šių subtilus žaislai jūsų kišenėje.Taip pat galite žaisti bet kur, biure, namuose, bažnyčia, metro, stotis ir pan.

Produkto Koncepcija

Nesvarbu, ar esate studentas ar biuro darbuotojas, gali būti pagal studijų ar darbo, streso, kuris laikui bėgant gali sukelti neigiamų emocijų, tokių kaip depresija, hiperaktyvumą, manija, depresija.Mūsų produktų filosofija yra sumažinti stresą, tinka visų tipų žmonių, kurie yra blogos nuotaikos.Kiekvienas gabalas yra rankų darbo, kurias amatininkų, jaučiasi gerai, ir yra tinkamas kolekcija!

Pranešimas

1. Nuotraukos rodomos skirtingai dėl skirtingų monitorių.Nuotraukos yra tik informacinio, tikrasis produktas turi viršenybę.

2. Dydis: produktas yra matuojamas vertus, yra tam tikrų klaidų, prašome suprasti.

3. Jei turite klausimų apie šį produktą, prašome susisiekti su mumis ir mes atsakysime jums.

4. Jei jūs įsigijote produktą, mes išsiųsime jums kuo greičiau.

5. Kiekis šis produktas yra ribota, jei jums patinka tai, prašome nusipirkti ją kaip galima greičiau.

  • Rekomenduojame Amžius: 7-12y, 12+y, 18+
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar