Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Nešiojamų Medienos Apdirbimo Mašinų Maršrutizatorius Keltuvai Reguliuojamas Graviravimas Laboratorija Kėlimo Platforma Eksperimento Plokštė, Rankinis, Stalo Stovi

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€14.84 €7.42
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k19142

Aprašymas:

Medienos apdirbimo Mašinų Maršrutizatorius Lifter yra naudingas namo priemonė, tinka fizinių, chemijos ir biologinių eksperimentų, naudojamas reguliuoti aukštį objektų ir lygis eksperimentų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Reguliuojamas Graviravimas Laboratorija Kėlimo Platforma

Medžiaga: Aliuminio

Dydis: apie 9*9cm /3.5*3.5 colių

Guolis Svoris: apie 60kg /132lbs

Max Aukštis: apie 8 cm /3.1 colių

Min Aukštis: apie 2cm /0.8 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Lab Liftas Lentelė

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sudėtingas Kūrinys: Tinka sunkiųjų kėlimo iki 60kg/132lbs, Lab Jack Liftas Lentelė sukurta su stabilią struktūrą ir puikus ilgaamžiškumas.

2.Puikios Kokybės: Stiprus ir patvarus naudoti ilgas tarnavimo laikas, Lab Žirklės Lizdas yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio, featuring didelis kietumas, rūdžių ir korozijos pasipriešinimą.

3.Plečiama Aukštis: Suprojektuoti su reguliuojamas aukštis nuo 2-8cm /0.8-3.1 colių, Laboratorija Paramos Jack Maršrutizatorius Liftas gali būti kontroliuojama per rankenėlę, naudojamas siekiant patenkinti poreikius įvairių eksperimentų.

4.Platus taikymo Sritis: Lab Jack Stand forumas gali jums padėti pakelti mažas įranga, laboratorija, grindų plytelių klojimas, grindų klojimas, durų ir langų montavimas, stalviršio montavimas ir kt.

5.Lengva Naudoti: Liftas, Stalo Lab Stendas, Keltuvai yra lengva naudoti pradedantiesiems, ir veteranų.Pasukti rankenėlę ir liftas lifto į priekinis skydelis, nustatydami norimą aukštį pagal savo poreikius.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar