Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

CE vandens analizatorius ph eb padaryti jutiklis ph eb valdytojas RS 485 4-20 mA, internete, ištirpusio deguonies analizatorius akvakultūros

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€850.14
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k26735

Mielas drauge, ačiū už apsilankymą mūsų parduotuvėje.Jei jums reikia kitų modelių, galite susisiekti su manimi per whatsapp ir aš citata jums.whatsapp: +13367316052.

ŠUO-2092 PADARYTI Siųstuvas Internete Funkciją, Ištirpusio Deguonies Matuoklis Produkto Aprašymas

Ištirpusio deguonies matuoklis yra vienas iš internetinių elektrocheminės analizatoriai, sukurtas Šanchajaus Bochu Priemonė Co., Ltd.Ištirpusio deguonies matuoklis yra labai protingi internete nuolatinio stebėjimo įranga.Jis gali būti naudojamas su polarographic elektrodai platų matavimai iš ppb iki ppm.Ištirpusios deguonies matuoklis Šanchajuje Boqu Priemonė Co., Ltd.yra specialios priemonės, skirtos aptikti ir matuoti deguonies kiekis katilinių vandens, kondensato vandens, nuotekų ir kitų vandens.Ji turi savybes, greita reakcija, geras stabilumas, aukštas patikimumas ir mažai priežiūros išlaidos.Plačiai naudojamas įvairių elektrinių.

Pavadinimas

Internete Ištirpusio Deguonies Matuoklis

Punktas

ŠUO-2092

Matavimo diapazonas

0.00~1 9.99 mg / L, Prisotinimas: 0.0~199.9% Rezoliucija 0. 01 mg/L 0.01% Tikslumas ±1.5%F. S reguliavimo diapazonas 0.00~1 9.99 mg/L 0.0~199.9% Temperatūros kompensavimas 0~60℃ Išėjimo signalas 4-20mA izoliuotas apsaugos produkcija, du kartus srovę galima, RS-485 (pasirenkama) Išėjimo kontrolės režimo įjungimo/Išjungimo relės išėjimo kontaktų Srovės išėjimo apkrova Leistina maksimali apkrova 500Ω.

Matmenys

96 × 96 × 115mm Vandeniui IP65

ŠUO-2092 yra tikslusis artėjimas naudojami bandymų ir kontrolės ištirpusio deguonies.Priemonė turi visus parametrus mikrokompiuteris saugoti, caluating ir kompensacinių susijusių matuojamas ištirpusio deguonies vertės; ŠUO-2092 gali nustatyti svarbius duomenis, tokius kaip aukščių ir druskingumas.Ji taip pat rodoma išsami funkcijų, stabilių rezultatų ir paprasta operacija.Tai yra ideali priemonė srityje, ištirpęs deguonis, bandymo ir kontrolės.

ŠUO-2092 priima apšviestas LCD ekranas, su klaidų indikacija.Priemonė taip pat turi tokias savybes: automatinis temperatūros kompensavimas; izoliuotas 4-20mA srovę; dual-relay kontrolė; didelės ir mažos taškų nerimą instrukcijos; galia-žemyn atminties; nereikia atsarginę bateriją; išsaugoti duomenys daugiau kaip dešimtmetį.

Variou Compitable PADARYTI Elektrodo Įvedimas

Mūsų Paslaugos

Prašymas

Parodos

Šanchajus Bochu Priemonė Co., Ltd.tai jauna, energinga ir profesionali komanda.Mes ir toliau sutelkti dėmesį į R&D ir gamybos high-end vandens kokybės stebėsenos prietaisai ir jutikliai.mes nuolat kurti naudos mūsų klientams,Mes sunkiai dirbame, siekiant materialinių ir dvasinių aspektų, visų darbuotojų,ir prisidėti prie pažangos ir vystymosi žmonijai.Mes lyderis vandens kokybės stebėsenos gamintojų Kinijoje, ir mūsų misija yra būti akis į žemę vandens kokybės stebėseną.

Pakavimas Ir Pristatymas

DUK

K:ar aš galiu aplankyti savo gamyklos?

A:Sveiki!Mūsų gamyklose yra įsikūręs Šanchajus,Kinija

Q: Kas yra jūsų pagrindinis producs?

A: Kelių parametrų, PH / ORP Matuoklis, elektros laidumo matuoklis, ištirpusio deguonies matuoklis, drumstumo matuoklis, liekamojo chloro analizatorius, COD/BOD analizatorius, lygio matuoklis, srauto matuoklis ir kiti vandens kokybės analizatorius.

K.:Papasakokite apie jūsų kokybės kontrolės?

A: Mūsų įmonė turi dvi gamyklas, 15 metų OEM/ODM/OBM vandens kokybės analizatorius ir jutiklio patirtimi šioje pramonės šakoje.Tai yra kokybės ir paslaugų laikydami mus stovėti.Mūsų QC komanda patikrinti ir išnagrinėti kiekvieną priemonę griežtai prieš pristatymas.

Q: Kur jis yra dažnai naudojamas?

A: mūsų produktai yra plačiai naudojami Nuotekų valymo, Termofilinės Fermentacijos, Pow augalų garo ir vandens analizė, sistemos, Geriamojo vandens augalų, baseinas, Krevečių ir žuvų auginimas.

mes teikiame pilną vandens kokybės monitoringo sprendimas .

Q:Kaip kainos?

A:Taip, mes manome, kad kokybė yra svarbiausia,mes pasiūlysime geriausią kokybės ir vidutinio sunkumo kainomis.

Q:Gal galite suteikti man trumpiausią vadovauti laiką?

A:Mes turime inventoriaus standartinių modelių.Prašom pasakyti, jūsų išsamius reikalavimus,mes atsiųsime jums taip anksti, kaip mes galime.

Q:Kaip greitai jūs galite organizuoti gamybą?

A:Kai gauti jūsų produktą patvirtinimo ir gauti mokėjimo,mes pasirūpinsime gamybos iš karto.

Q:Kas yra garantija, kad jūsų produktas?

A:Garantija:1 metai;bent kartą Gyvenime išlaikymo.

Klausimas:Kada reikėtų tikiuosi jūsų atsakymo į mano klausimus?

A:Mes teikiame 24*7 klientų aptarnavimo,jūs galite gauti atsakymą per live pokalbių kambaryje ar telefonu bet kuriuo metu

Jums Gali Patikti

  • Temperatūros kompensacija: 0~60℃
  • Darbinė Įtampa: AC 220V l0%, 50/60HZ
  • Sertifikavimo: CE, ISO
  • Reguliavimo diapazonas: 0.00~1 9.99 mg/L 0.0~199.9%
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Garantija: 12 Mėnesių
  • Kilmės Vieta: Kinija
  • Matavimo Diapazonas: 0.00~1 9.99 mg / L, Prisotinimas
  • Dėl žemės įtampos izoliacijos Laipsnis: minimali apkrova 500V DC
  • Prekės Pavadinimas: BOQU
  • Modelio Numeris: ŠUO-2092
  • Individualią pagalbą: OEM, ODM, OBM
  • Rezoliucija: 0. 01 mg/L 0.01%
  • Išėjimo kontrolės režimas: Įjungimo/Išjungimo relės išėjimo kontaktai
  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys
  • Išėjimo srovė apkrovos: Leistina maksimali apkrova 500Ω
  • Tikslumas: ±1.5%F. S

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar