Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Motociklo Vairo Užraktas Universalų Motociklo Rankenos Rankena Sklendės Rankena Sunkiųjų Nešiojamų Droselio Užraktas Motociklai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€145.29 €72.64
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k191203

Aprašymas:

Apsaugoti savo mopedas su mūsų apsaugos nuo vagystės užrakto pagamintas iš pažangių medžiagų!Mažas dydis patogiau laikyti ir tinka bet kokio kelio dviračiu su šviesą tvist.Išlaikyti savo dviratį, saugus, neprarandant patogumo.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Spalva: juoda, raudona, mėlyna, žalia, oranžinė

Produktų Sąrašas:

motociklo droselio užraktas x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Anti-theft Apsauga: motociklo užraktas siekiama neleisti lockpicking ir kirpimo, naudojant pažangias medžiagas ir tvirta struktūra.Ji gali efektyviai apsaugoti jūsų automobilio buvo pavogta, užtikrinti savo saugumą ir ramybę.

2.Lengva Nešti: Su savo mažo dydžio ir šviesos svorio, šio motociklo užraktas yra nešiojamas ir patogus.Galite lengvai atlikti jūsų kuprinė ar kišenėje, ir laikyti jį bet kur be užima daug vietos.

3.Tvirtesnio Stabilumo: Mūsų motociklo užraktas kovos vagystės užtikrinti tvirtas ir stabilus sukibimas ant rankenos, teikti neprilygstamą saugumą ir padaryti jūsų jojimo patirtį, saugiau ir patogiau.

4.Išsamią Naudojimas: apsaugoti jūsų motociklą nuo vagystės su mūsų universalus apsaugos nuo vagystės užrakto tinka kelių, lyginimo, kalnų, ir elektriniai dviračiai.Be vargo įdiegti į bet kokį modelį ir užtikrinti savo važiavimo.

5.Lengvas Fiksavimo: Su paprasta pasukti, galite užrakinti ar atrakinti savo motociklo sekundžių, sutaupyti laiko ir vargo.Šio motociklo užraktas yra lengva valdyti ir greitai saugi.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar