Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

IPL Photoepilator Plaukų Šalinimo Lazeris Lazerinis Epiliatorius Nuolatinis Neskausmingas Elektrinis Epiliatorius Mašina, viso Kūno Plaukų Šalinimo Prietaisas

    (3) 3.67
(3 Atsiliepimai)

€614.63 €307.31
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k185893

1【Efektyvus Nuolatinis Plaukų Šalinimo】:

Ši plaukų šalinimo mašina yra saugus,švelnus,veiksmingas,be jokių šalutinių poveikių.Iki 92.4% moterų delive iki 96% plaukų sumažinimą after2 gydymo mėnesių.

2【LEDO Jausmas Funkcija】:

Ši plaukų šalinimo mašinos prisitvirtina ledo suspausti funkcija, kuri gali nuraminti odą,sumažinti paraudimą ir patinimą,jūs galite mėgautis daro plaukus removaland aušinimo rūpintis tuo pačiu metu

3【5 Galios Lygiai Ir Ergonomiškas Dizainas】:

Su IPL nuolatinis plaukų šalinimo prietaisas moterims/vyrams siūlo 5 Galios Lygiai-tiesiog paspauskite On/ Off mygtuką, norėdami prisitaikyti prie Galios Lygis, kuris geriausiai tinka jūsų odai(pradėti nuo Galios Lygis 1 ir dirbti savo kelią į viršų, kiek reikia)ergonomiškas rankenos dizainas leidžia IPLhair valiklis patogu manevruoti aplink kreives jūsų kūno.PASTABA: IPL plaukų šalinimas yra plug-in, prietaisas-nėra belaidžio ryšio.

Darbo metodas: laser/užšalimo temperatūra lazeriu

Maitinimo režimas: AC

Plaukų šalinimo srityje: viso kūno

Energijos pavara: penktoji pavara

Pozicijų skaičius: 999,000 kartus

Ekranas: LCD ekranas

Šviesos šaltinio tipas: LPL stiprus impulso šviesos

Produkto Specifikacijos: Plaukų Šalinimo Prietaisas + Adapteris + Skustuvas + Akiniai

Epiliatorius principas

Principas plaukų šalinimo įranga yra daugiausia naudoti lazerio, kad plaukų folikulai įveskite ramybės laikotarpis, kad būtų pasiektas tikslas plaukų nebėra auga.Šiuo metu yra namų plaukų šalinimo įranga ir profesionalūs medicinos plaukų šalinimo ligoninėse.Atkreipkite dėmesį, kad plaukų šalinimas lazeriu yra neleidžiama randai ir apgamai, kitaip jis bus pavojingas.

Atsargumo priemonės po plaukų šalinimo:

1,saugo odos sudrėkintas visais laikais

Priežiūros metodas : Po plaukų šalinimo oda yra linkęs tapti sausa, ypač rudenį ir žiemą, todėl darbas drėkina turi būti atliekamas nuolat.Nes oda yra trapi, po depiliacija, atrankos drėkinamųjų produktų, turėtų būti labai atsargūs, stenkitės pasirinkti natūralių ingredientų, anti-alerginė formulė, aiškiai ir minkštas kremas.

2, vengti tiesioginių saulės spindulių

Priežiūros metodas : saugokite odą prie saulės spindulių po plaukų šalinimo.Ultravioletiniai spinduliai gali tiesiogiai pažeisti plaukų folikulus antrą kartą.Sunku gaminti melanino ir sukelti šiukšlių kritulių, todėl mažos juodos dėmės augs.Nors jums reikia apsaugos nuo saulės, jūs niekada neturėtų naudoti apsaugos nuo saulės.Likti namuose, kiek įmanoma, ir naudoti kai kuriuos fizinius saulės metodus.

3, sumažinti naudojant balinimo produktus

Priežiūros metodas: odos, yra trapi, po depiliacija.Pasistenkite nenaudoti per daug odos priežiūros produktų.Daug mergaičių norėtų naudoti apsaugos nuo saulės, tačiau tai nėra pakankamai.

4, vengti aštraus maisto ir išlaikyti šviesos dieta

Priežiūros metodas : Atkreipkite dėmesį į mitybą po plaukų šalinimo.Bandykite valgyti šiek tiek šviesos, maisto, vengti aštraus maisto, ir kai kurių maisto produktų, kad yra alergija, alergija, pavyzdžiui, jūros gėrybių.Turi valgyti daugiau vaisių,

Žymos: Ipl Plaukų Šalinimo Lazeriu Prietaisas, photoepilator lazerinis epiliatorius, plaukų šalinimo lazeris epiliatorius, Plaukų šalinimo lazeriu mašina.

  • Funkcijos 2: Ledo ir Ne Ledo parinktis
  • Elemento Tipas: Epiliatorius
  • Medžiaga: Lazerinė Depiliacijos
  • Maitinimo tipas: Elektrinis
  • Naudoti: Bikini, Įstaiga, Veidas, Pažastų
  • Dydis: Laser Epilator Permanent
  • Prekės Pavadinimas: DEARFREYA
  • Funkcija 1: IPL Plaukų Šalinimo Lazeriu Mašina, Lazerinis Epiliatorius
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
image

Vartotojas

5
2023-05-03

“Ieškoti אחלה, tai apie laiką, pakavimo neapgadinta ונקייה jokių defektų tikiuosi, שהמוצר tikrai veiksminga”

image

Vartotojas

5
2023-04-28

“Mes gavome tai, mes pasistengsime ją”

image

Vartotojas

1
2023-07-17

“Kai jums pažvelgti į šių produktų pastaruoju dalis, jis sakė, kad plaukai yra deginimas ir skausminga, kai naudojant plaukų šalinimo lazeriu mašinos. Jausmas, be poveikis yra plaukų šalinimas; pinigų plaukioja”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar