Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

4PCS Anti-Slip Mat Plastiko Kilimėlių skalbimo Sofa-lova, Skalbimo Mašina Paramos Anti Slip Plastiko Trinkelės, Skalbimo Mašina, Pėdų Pagalvėlės

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€11.86 €5.81
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k193362

Savybės:

NE DAUGIAU TRIUKŠMO.Šį rinkinį anti vibracija plastiko pagalvėlės, dažniausiai yra skalbimo mašina šoko.Puikus slopinimo sistema sumažina triukšmą sukelia ne stabilus plovimo ar džiovinimo.

UNIVERSALUS IR PATVARUS.Pagaminti iš kokybiškų lastic, kad turi labai gerą vibracijos slopinimas sugebėjimus.Tai padės užkirsti kelią bet vaikščioti ar išslysti iš savo mašinos.Vidinis Skersmuo yra apie 50mm/1.97 cm, puikiai tinka plovimo, sofa-lova, stalas, organizatorius lentynos.

PAPRASTAS MONTAVIMAS.Jokių įrankių ar klijų reikia.Tiesiog pakelti kiekvieno kampo, skalbimo mašina ir skaidrių plastiko kojų pagalvėlės į tinkamą vietą.

VERTĖS PAKETĄ IR PRAKTIŠKA.PAKUOTĖJE 4 neslystantis plastikas pagalvėlės.Labai intriguojantis dizainas, kuris apsaugo poveržlės ir džiovintuvai iš bet kokio tipo vibracija veikia ant bet kokio tipo grindų dangai.

JOKIOS VIBRACIJOS IR GRINDŲ RAŠTAS.Anti vibracija pagalvėlės pašalinti scuffs, įbrėžimų ir įbrėžimų, efektyviai ginti visus grindų paviršiaus, įskaitant kietmedžio, laminato ir plytelių grindys.Turi skalbimo mašiną, aksesuaras.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Raudona( Kaip paveikslėlyje parodyta)

Vidinis Skersmuo: 50mm/1.97 į

Dydis: Apytiksl. 85x44mm/3.35x1.73in

Kiekis: 4 Vienetų

Svoris: Apytiksl. 120g

Komplektą Sudaro:

4Pieces Skalbimo Mašina, Pėdų Pagalvėlės

Pastaba:

1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: SKYMEN

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar