Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Skėtis nuo Saulės Pavėsyje Padengti Automobilių Interjero Apsauga nuo Saulės, priekinio, galinio Stiklo Atspalvį Atspindintis Dulkių, UV Protector Auto Sun Blocker

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€23.16 €11.58
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k201407

Aprašymai:

Automobilio Skėtis nuo Saulės Pavėsyje Padengti veiksmingai išlaiko jūsų automobilio salono temperatūrą išlaikyti savo transporto priemonės sustabdyti atvėsti.Jums nebus nesiteikė vėl dėl oro, kai atidarote duris.Tuo pačiu metu, apsaugo prietaisų skydelio ir apmušalus nuo išblukimo ir krekingo dėl saulės poveikio.

Savybės:

1. Lengva Naudoti: Ji yra atvira, pavyzdžiui, skėtis, galite naudoti ir sulenkite ją lengvai.

2. Patvari Konstrukcija: 10 Stiprus skeletas ir stabili parama užtikrina ilgaamžiškumą.

3. Erdvės taupymo dizainas, prekinis, galinis stiklo saulės pavėsyje, raukšlės iki sukrauna toli įtrauktas odos saugojimo krepšys.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Skėtis skėtį nuo saulės Automobilio

Dydis: S - apie 115*65cm/ 45.27*25.59 colių

L-apie 130*75cm/ 51.18*29.52 colių

Skėčio audinys medžiaga: Eponžas

Skėtis strypo medžiaga: alloy

Pakavimo Sąrašas:

1*Automobilio Priekinį Stiklą Saulės Pavėsyje Skėtis

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektas ir fotografavimo kampas, produkto spalva skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra nuokrypiai gaminio matmenys.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Interjero Šilumos Izoliacija: Saulė Pavėsyje, kad Automobilio priekinio Stiklo apšiltinti savo automobilį, vasaros, suteikti jums su cool vairavimo aplinką.Tai gali padėti išvengti automobilio vidų nuo krekingo, blukimo, arba senėjimo dėl stiprios saulės šviesos.

2.Patvarus Skėtis Šonkaulių: Umbrella susukamos žaliuzės yra gaminamos iš 10 tvirtas šonkauliai, kad padaryti stabilią paramą, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą šis automobilis skėtis.Lengvai aukštyn ir raukšlės atgal per kelias sekundes.

3.Lengvai sulankstoma: Mūsų Langą, visiškai Nepraleidžiantis Saulės spindulių Automobilio yra labai patogus naudoti kasdien ir yra idealus saulės pavėsyje aksesuaras automobiliai vasarą!Sulankstoma kompaktiška konstrukcija yra paprasta-vieta, dėklas.

4.Veiksminga Apsauga nuo Saulės: Skėtis nuo Saulės Pavėsyje naudoja didelio tankio pluošto audimo procesas, 5 sluoksnių super blokuoja saulės šviesos tankio medžiagos, sidabro danga, apsauga nuo saulės, nuo šviesos.

5.Platus Taikymas: Umbrella Automobilių skėtį nuo saulės tinka automobilių, sunkvežimių, Suv, RVs, ar net sunkvežimių, suteikiant jums didžiausią laipsnį apsaugos nuo saulės.

  • Medžiaga: Automobilių Skėtis
  • Modelio Numeris: Automobilio Priekinį Stiklą Saulės Pavėsyje
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar