Nuotrauka 0

Rutulinis varžtas 2505 -L 600mm su kamuolys veržle + BK17 BF17 Parama

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€84.65 €80.41
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k136942

Sveiki atvykę į CYSBEARING parduotuvė,

Ačiū už ieškote!

Specifikacija:

=================================== Pakage sudaro: 1x SFU2505-L600mm ballscrew-C7+ 1pcs ballnut + pabaigos apdirbimo (600 mm ilgis)

1x BK17 / BF17 nutraukti paramą

====================================

Attn:

1. Atkreipkite Dėmesį 600 mm bendras ilgis (įskaitant ballscrew ilgio ir dviejų pabaigos naudojami dalys, ilgis).

2. Kamuolys varžtas bus naudojami pabaigos pagal žemiau piešimo, jei turite savo piešimo, prašome susisiekti ir atsiųsti mums prieš padaryti užsakymą, ačiū!

Tarptautinio konkurso dalyviams/Pirkėjams -Prašome Skaityti:

* Kai gausite paketą, prašome atidarykite pakuotę ir patikrinkite, ar visi daiktai yra darbo geros būklės, prieš jums pasirašyti, Ar ne ženklas, jei prekės yra sugadintas, ir paprašyti pristatymo kompanija, kad "žala" sertifikatas, kitaip, mes ne pateikti bet kokius pinigus.

* mes laivas visame pasaulyje, importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą -nepainiok ir papildomai siuntimo išlaidas .

* Kaip profesionalus linijinis produktų tiekėjas su daug metų patirtį,mes galime pasiūlyti įvairius geros kokybės ballscrew.Esame atviri visiems nuoširdus pirkėjų,daugiau informacijos, sveiki atvykę padaryti tyrimą, ačiū, kad radote laiko perskaityti mūsų informacija!laimingas pirkinių!!!

Didmeninė ir mažmeninė

Žymos: kamuolys veržle.

  • Vadovas Plotis arba Skersmuo: 25
  • Prekės Pavadinimas: TXM
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: SFU2505

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar