Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Spyruoklė Vamzdžio Bender 5vnt Pavasario Tipo Vamzdžiai Girtas Nustatyti Namų Tobulinimo 1/4'5/16'3/8'1/2'5/8'Bending Vario Vamzdis Spyruoklės, Oro

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€20.30 €10.15
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k139691

Pavasario Vamzdžiai Lenktuvai yra pagaminti iš aukštos kokybės plieno, lengvai deformuoti arba nutraukti.Jie gali padėti jums lenkimo vamzdžių įvairių ilgius ir kampus, atitinkančių jūsų įvairius poreikius.Lanksti lenkimo leidžia jums sukurti sklandžiai ir staigiuose posūkiuose ir be įlinkti už rėmelio.Naudojamas prisijungimui, vario, aliuminio, žalvario ir plonasieniams plieno vamzdžiams.

Specifikacija:

Pavadinimas: Rinkinys 5 Pavasarį Vamzdžiai Lenktuvai

Modelis: CT-102-L

Dydis: 1/4", 5/16", 3/8", 1/2", 5/8", ilgis 210mm;

Panaudojimas: Lenkimo vario vamzdžių, aliuminio vamzdis, plonasienių nerūdijančio plieno vamzdis ir kitų vamzdžių

Paketų Sąrašo:

Pavasarį Girtas Rinkinys *1 Rinkinys (5vnt)

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Didelis ilgaamžiškumas: nesvarbu, Ar esate profesionalas, ar "PASIDARYK pats" entuziastas, šį pavasarį girtas rinkinys padės jums sulenkti variniai vamzdžiai, šaldymo kaip profesionalas.Ji turi spyruoklinio plieno medžiagos, kuri yra atspari deformacijai arba sudužęs.Taip pat, kompaktiškas ir lengva saugoti.

2.5-dalių rinkinys: Šis rinkinys pavasario lenktuvai supaprastina vamzdžių lenkimo.Ji apima 5 dydžių pavasario lenktuvai, nuo 1/4" iki 5/8", kad tilptų įvairių vamzdžių skersmenys.

3.Tikslių kampų: Mūsų pavasarį girtas rinkinys leidžia jums sulenkti vamzdžiai, lanksčiai, be reikia nusimesti arba crimp juos.Tai padės jums išlaikyti dujotiekio kokybę ir užkirsti kelią bet kokio nuotėkio ar žalą.

4.Universalus pavasarį girtas rinkinys: Sukurti sklandžiai posūkiais plonasienių variniai vamzdžiai, nerūdijančio plieno vamzdžiai, ir aliuminio vamzdžiai įvairiais tikslais, pvz., šaldytuvų ar oro kondicionieriai.

5.Patogi ir kilnojamoji: Šį pavasarį girtas rinkinys ateina su 5 įvairaus dydžio, pavasario lenktuvai ir nešiojamų saugojimo maišelį, todėl jūs galite lengvai saugoti bei vežti juos ten, kur jums reikia.

  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Medžiaga: Guma
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar