Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

55 Vnt Aišku, Cd Turas Ratas Diskas CD Sienų Dekoras Skaidrus Apvalus Ratas, Diskas, "PASIDARYK pats" Amatų Ornamentu

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€36.63 €28.58
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k119399

Ką jūs galite gauti: Jums bus gauti iš viso 55 aišku, Kompaktinių plokštelių kiekis yra pakankamas, savo naudojimo ir pakeitimo, kuris gali patenkinti jūsų kasdienių poreikių, ir taip pat padės jums lengvai PASIDARYK pats rankdarbių.

Aukštos kokybės medžiaga: skaidri Kiekvienam KOMPAKTINIS diskas yra pagamintas iš aukštos kokybės KOMPIUTERĮ, kuris nėra lengvai deformuojasi, suplėšyti arba nutraukti, ir gali būti saugomi ilgą laiką.Sklandžiai kraštai, kad būtų lengva pasiekti ir maišyti dažus.

"PASIDARYK pats" Amatų: galite naudoti CD sienų papuošimai su savo gerais draugais, pasirinkti įvairių spalvų ir parengti savo mėgstamus modelius CD, ir mėgautis įdomus "PASIDARYK pats".Ne tik jūs galite padidinti savo rankas-dėl įgūdžius, bet taip pat galite sukurti unikalių rankdarbių sau.Papuošti savo kambarį.

Paprasta naudoti: galite įdėti jūsų mėgstamiausia lipdukai ar parengti savo mėgstamus modelius skaidriai, CD ir pakabinti juos ant sienos, kad jūsų kambaryje daugiau unikalių.Valymas taip pat labai patogu, jūs galite ją išvalyti su vandeniu arba nuvalykite jį drėgnu skudurėliu.

dydis: 12cm

Medžiaga: PC

spalva: skaidrus

Pakuotės Turinys:

55 x aišku, cd

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar