Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

3pcs Elastinga Akių Saugojimo Ju Automobilių Magistraliniai Krovinių Organizatorius Kamieno Saugojimo Krepšys Auto Priedų(Juoda)

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€271.20 €138.31
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k113203

Aprašymas

Didžiosios saugojimo sprendimas, siekiant padėti jums ratai organizavo ir būti netvarką-nemokamai laikyti palaidi daiktai iš vis mesti aplink savo liukas, jūs neturite jaudintis dėl dalykų, valcavimo aplink, o jūs vairuojate, taigi, sutaupyti jūsų laiką rasti elementą pagal sėdimos vietos, ar kažkur savo automobilį.

Savybės

- Spalva: juoda.

- Medžiaga: Polipropilenas + NR.

- Dydis: Apytiksl. 90x60x2cm.

- Laikykite savo automobilį organizuojamas: galite laikyti daiktų, pavyzdžiui, maisto prekės, žaislai, įranga, skėčiai nuo saulės, kūdikio daiktų iš valcavimo aplink vairuojant.

- Jis yra skirtas saugiai ir saugus krovinių automobilių, van ar SUV ' s.Ji tinka labiausiai skrynios, pikapas lovos ar SEDANAS galiniai krovinių skyriuje.

- Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos, jis yra patvarus ir lengva naudoti. - Užtikrinkite, kad jūsų liemens ir saugojimo srityje, organizuoja ir griozdai nemokamai.Laikymo ju turi viską vieta, kur jūs įdėti ją. - Pakankamai didelis, kad padėtų organizuoti arba parduotuvės, maisto prekės, įrankiai, įrankiai ir kiti daiktai.

- Šiltas patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir pan., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

3 x magistraliniai krovinių ju organizatorius

  • Feature4: magistraliniai krovinių organizatorius saugojimo ju
  • Feature1: magistraliniai krovinių ju organizatorius
  • Feature3: magistraliniai krovinių organizatorius ju
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Feature5: magistralinis vielos tinklo saugojimo ju
  • Feature2: magistraliniai krovinių tinklai

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar