Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Aukštos klasės Automobilių TPU automobilių lipdukai, vinilo adhesivo para auto vinilo įvyniojimas, apimanti kino voiture Spalva Crystal Sky Blue 152*18M

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€18 327.12 €9 163.56
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k156233

Taigi...Kas yra dažų apsaugos plėvelė?

Aišku, dažų apsaugos plėvelė yra taip pat vadinamas rhino odos / nematomas automobilis kailis, yra silikono polimeras, fluoro polimerų ir titano dioksido ir 3M originalus klijų ir kitų aplinkai draugiškų medžiagų, aukštos kokybės filmas, prie bendro padengti įklijuokite būdas apsaugoti išvaizdą visą automobilį produktai; gali veiksmingai užkirsti automobilių oksidacijos, rūgščių lietų korozijos ir įbrėžimų, anti-susidūrimo ir kitų poveikių.

Kas yra vaidmuo, aišku, dažų apsaugos plėvelė ir kokie jo privalumai?

1. Išsaugojimo reikšmė

Perkant ar parduodant naudotą automobilį, automobilio, kad buvo dažyti du kartus, nebus vertinami labai lengvai galima įtariama, kad pirkėjas yra atsitiktinio automobilio.Aišku, dažų apsaugos plėvelė apsaugo "originalus dažų" ir pagerina ryškumą, dažų.Ji visiškai "ruoniai" originalus dažytiems paviršiams.

2. Apsaugo nuo korozijos

Šiandien vis labiau užterštos aplinkos, automobilių dažai privalo veidą rūgšties lietaus korozijos ir oksidacijos, o kasdien smėlio ir žvyro atakų ir medžio šaką įbrėžimų yra neišvengiamas, ir net rudenį ir žiemą rasos krenta ant automobilio, gali koroziškai paint.By taikyti skaidrią dažų apsaugos plėvelė, galite išskirti savo automobilį iš išorinio pasaulio.

3. Kovoti su braižymo šalis

Išvengti pasipiktinimo būti subraižytas, dėl netinkamo automobilių stovėjimo aikštelė, vengti vaikams rašyti apie išpaišytos ir išvengti grandymo automobiliai statomi šalia jūsų.

4. Ne daugiau nerimauti yra pasiskolinti

Prabangūs automobiliai, visada akį, ir taip pat yra pirmasis pasirinkimas, vestuvių ir renginių, kad reikia remti.Ir apskritai skolinimosi automobilį yra giminaitis ar draugas, skolintis?Nerimauja automobilis yra sugedęs; ne paskola?Negalite sau leisti prarasti veidą!Įdėti į skaidrus dažų apsaugos plėvelė pridėti kitą sluoksnį apsaugos jūsų automobilį.

5. Kasdieninė priežiūra

Išvengti nedidelių įbrėžimų sukelia prasta kasdien plaunant automobilį ir išvengti įbrėžimų dėl nedidelių akmenų per didelio greičio vairavimo.

Kokios savybės aišku, apsauginė plėvelė išpaišytos?

1. Super atspari trinčiai: super kietumas užtikrina didelis atsparumas dilimui, puikus atsparumas šviesos įbrėžimų, smūgių ir trunka dėvėti.

Kodėl reikia taikyti aišku, dažų apsaugos plėvelė?

Ką jis daro?

Kokios savybės aišku, lako apsauga filmas?

1. Puikus atsparumas dilimui: super kietumas garantuoja aukštą atsparumo dilimui, kuris yra puikus su šviesos įbrėžimų, smūgių ir trunka dilimui.

2. Super patvarus: gyvenimo trukmė 5-10 metų (priklausomai nuo markės), stabilių rezultatų, ne pageltimas, nr. krekingo, nėra tikėjimo.

3. Super aplinkos apsaugai: nėra šalutinio poveikio dažų paviršius, žmogaus kūno ir pobūdį.

4. Lengva įdiegti ir lazdas: patogus ir puikus išvaizdą.

5. Gali būti taikomas iš dalies (įbrėžimams, linkę versija) arba visą automobilį, puikus ir nepažymėta; didelis plastiškumas ir išskirtinių techninių privalumų, užtikrinti, kad įvairių kreivų paviršių su dideliais curvatures gali būti taikomos, todėl kasdien plaunant automobilį daugiau atsitiktinis ir nuraminti, ir taip pat maksimizuoja apsaugos originalų automobilio dažų pasiekti puiki vizuali išvaizda.

Įrengimo poveikio nuotraukas

  • Prekės Pavadinimas: ZHUAIYA
  • Elemento Ilgio: 152CM
  • Tipas: Blizgus Filmas
  • Elemento Plotis: 18M
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: TPU

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar