Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Aušinimo Galvos Dangtelis, UV Protector Šalikas Visiškai Padengti Šilko Balaclavas Kvėpuojantis Quick Dry Saulės Pilnas draudimas Dviračių galvos Apdangalai, Su

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€13.14 €9.19
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k111648

Skydas save nuo saulės tiems, karštą vasarą dviračiu važiuoja su savo Motociklu Balaclavas.Apsaugoti jūsų veidą ir galvą nuo saulės nudegimo, o patogų dėvėti patirties su ne tvankumas ar diskomfortas.Sukurta siekiant būti greitai pašalinta veidą padengti saugos nakties metu arba esant silpnam apšvietimui.Pasiruoškite patogią ir saugomų važiuoti!

Pavadinimas: Dviračiu Galvos Apdangalai

Medžiaga: ledo šilko audinys

Spalva: Juoda

Paketų Sąrašo:

Dviračių Galvos Dangtelis * 1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saugos Apsaugą: Mūsų motociklą s garantijos, saugi kelionės patirtimi su savo šviesą atspindintys dizaino, kad būtų efektyviai sumažina nelaimingų atsitikimų riziką, naktį arba blogo apšvietimo sąlygomis.Pagerintos dviratininkų matomumą užtikrina jūsų saugumą kelyje.

2.Apsauga nuo saulės: Mūsų motociklą s, pagaminti iš ledo šilko saulės audinys apsaugo jūsų veidą ir galvą nuo kenksmingų UV spindulių.Važiuoja be baimės saulė - kietas, patogus ir stilingas.

3.Patogus Nešioti: Šis motociklas yra pagamintas iš minkštos ir orui audinys, kuris tinka stora, ant savo galvos, išvengti slydimo ar perkelti.Ji taip pat turi išplėtė neslystantis diržas, kuris užtikrina saugų tinka ir jaukus jaustis.

4.Pralaidžios orui ir Greitai Džiūstantys: Pagamintas iš aukšto elastingumo, minkštos ir odos draugiškas audinys, tai nesukels jokių tvankumas ar diskomfortas.Jis sugeria ir dagčiai prakaitas greitai, išlaikyti savo galvą sausas ir kietas.Quick dry audinys taip pat leidžia lengvai kvėpuoti.

5.Patogus Paskirtis: Lengvai nusiimti veido gaubtas su ranka greitai gurkšnį vandens ar užkandžių, taip pat ji yra suderinama su šalmai ir pakelia savo motociklą patirti.Reguliuojamo dydžio užtikrina maksimalų komfortą.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Šilko

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar