Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

WEXPLORE Ebike priekinis žibintas Ir Galiniai Šviesa Nustatyti Įvesties 24V 36V 48V 64V 72V E-Bike Led Lempa, Elektrinis Dviratis Žibintų Ir Užpakaliniai Žibintai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€34.92 €29.68
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k149973

ĮSPĖJIMAS:

Ši lempa rinkinį negali dirbti Bafang viduryje sumontuotu varikliu ir Tongsheng viduryje sumontuotu varikliu.

Savybės:

1. Galia: Priekinis žibintas yra 5W.Galinis žibintas-1,5 M 2. Įėjimas: priekinis žibintas: DC12V/24V/36V/48V/60V/68V Užpakaliniai žibintai: DC12V/24V/36V/48V/60V/68V 3. Ryškus: priekinis žibintas 100 liuksų, Galinis žibintas 30 lux 4. Medžiaga: Priekinis Žibintas: Aliuminio, Uodegos šviesos: Plastikiniai 5. Laidas: Priekinis žibintas: 1m Užpakaliniai žibintai: 1 m Jungiklis: 1,5 m 6. IPX5 atsparumas vandeniui,sunkiųjų lietaus vandeniui

Privalumai:

Ebike priekinis žibintas 1.Didelės galios 100 liuksų,gana ryškus miesto ir kelio dviračiu 2.Daug įtampos įvestis:tinka labiausiai ebike.Ebike galinis žibintas 1.Didelis spindulio kampas 180 laipsnių,kitą pusę gali matyti elektrinis dviratis galinis žibintas. 2.Daug įtampos įvestis:tinka labiausiai e-nuoma.Wuxing Jungiklis 1. Jungiklis turi 2 mygtukus, atsižvelgiant mygtuką, galite kontroliuoti šviesos įjungti ir išjungti, garsinio signalo mygtuką, galite kontroliuoti priekinių žibintų ragų ir išjungti. 2. Jungiklis yra įrengta priekinių žibintų ir uodegos šviesos jungtys, kurias galima greitai sujungti priekinių žibintų, užpakalinis žibintas, jungiklių ir elektros energijos tiekimo. 3. Puikus vandeniui, jungiklis turi IPX5 atsparumas vandeniui galimybes, net jei lyja, tai neturės įtakos vartojimui.

Dydis:

Žibintai:60*50*50mm Uodegos šviesos:90*50mm Jungiklis : L50mm W22mm H42mm

Žibintai:

Galinis Žibintas:

3 produktus galite pasirinkti 1.ERF130

Priekinis žibintas 1.Priekiniai žibintai turi ragų (pastaba: ragas turi būti naudojamas virš 18V)。 2.Raudonas kabelis teigiamą polių lempos, juodas kabelis yra neigiamą polių lempos, ir ragų, ir geltonas laidas yra teigiamas polius ragų.Užpakalinis žibintas 1.Užpakalinis žibintas su stabdžių paryškinimas。 2.Raudonas kabelis teigiamą polių lempos, juodas kabelis yra neigiamą polių lempos, o geltonas laidas yra stabdžių signalo linija.

2.ERF135

Priekiniai žibintai yra įjungti ir užpakalinis žibintas išėjimo sąsaja, ir galiniai žibintai gali būti kontroliuojami žibintai. (Pastaba: galiniai žibintai neturi stabdžių pabrėžti funkcija!)

3.ERFS1302

Priekinis žibintas 1. Priekinės šviesos turi ragų (pastaba: ragas turi būti naudojamas esant įtampos aukščiau 18V). 2. Raudonas kabelis teigiamą polių lempos, juodas kabelis yra neigiamą polių lempos, ir ragų, ir geltonas laidas yra teigiamas polius ragų.užpakalinis žibintas 1. Raudonas kabelis teigiamą polių lempos, o juodą laidą yra neigiamą polių lempos (pastaba: užpakalinis žibintas neturi stabdžių pabrėžti funkcija).Wuxing Jungiklis 1. Jungiklis turi 2 mygtukus, atsižvelgiant mygtuką, galite kontroliuoti šviesos įjungti ir išjungti, garsinio signalo mygtuką, galite kontroliuoti priekinių žibintų ragų ir išjungti. 2. Jungiklis yra įrengta priekinių žibintų ir uodegos šviesos jungtys, kurias galima greitai sujungti priekinių žibintų, užpakalinis žibintas, jungiklių ir elektros energijos tiekimo. 3. Puikus vandeniui, jungiklis turi IPX5 atsparumas vandeniui galimybes, net jei lyja, tai neturės įtakos vartojimui.

Garantijos Terminas:

1. Grįžti priimama, jei tai kokybės problema ir neteisinga prekės išsiųstus, mes bus sumokėti siuntimo išlaidas.Jei tai nėra kokybės problema, klientas yra atsakingas už visas išlaidas, įskaitant, laivybos mokestis.Prašome grąžinti per 7 dienas nuo gavimo, jei mūsų dviračių šviesos buvo problema. 2. Dėmesio: neišmeskite elementų pradinės sąlygos ir fotografuoti defektais tašką, tada kreipkitės į mus, prieš siunčiant jį atgal.

Pristatymo Būdus:

1. Pristatymas per 1-5 darbo dienas. 2. Ji paprastai trunka apie 14-29 dienomis (Registruotu oro paštu), 5-7 darbo dienų (iki Express Shipping), kad dauguma šalių, o gali būti ir ilgesnis dėl griežtos muitinės Kontrolės 3. Remiantis mūsų patirtimi, ir muito mokestis gali būti mokamas ne jūsų pusėje, atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius ir kt.kuri gali atsirasti, einančios per muitinės tikrinimai, paskirties šalį

Atsiliepimai:

1. Jūsų pasitenkinimas yra labiausiai vertingas dalykas mums yra vykdyti, jei nieko netikėto neįvyks, mes esame visada pasiruošę jums padėti ir išspręsti ją su dauguma protingų sprendimų. 2. Jūs taip pat kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu, visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas, mes padarysime viską, kad pateikti jums laimingas prekybos patirtį.

Žymos: wexplore ebike priekinis žibintas.

  • Priekinis žibintas Įėjimo įtampa: DC12V 24V 36V 48V 60V 68V
  • Dydis Wuxing Jungiklis: L50mm W22mm H42mm
  • Dydis, Priekinis Žibintas: 50*50*60mm
  • Tipas: Kita
  • Dydis Galinis Žibintas: 95*45mm
  • Svoris Priekinis Žibintas: 151g
  • atsparus vandeniui: Tiek priekinės šviesos ir galinis žibintas yra IP65, sunkiųjų lietaus vandeniui
  • Galia: Ebike priekinis žibintas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Ryškumas: Ebike priekinės šviesos
  • Svoris Wuxing jungiklis: 32G
  • Medžiaga: Ebike priekinis žibintas
  • Nombre de la marca: WEXPLORE
  • Svoris Užpakalinis Žibintas: 65g
  • Užpakaliniai žibintai Įėjimo įtampa: DC12V 24V 36V 48V 60V 68V

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar