Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Quart Kompaktiškas Oro Fryer Pažinčių ir Mažos Virtuvės, 1200W Mažas Oro Fryer Krosnelė su jutikliniu ekranu ir 8 Anksto nustatyti Režimai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€383.83 €295.55
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k112804

Į 2Qt Mažas Oro Fryer kompaktiškas, erdvės taupymo, ir labai veiksmingas virtuvės prietaisų, kurie puikiai tinka vienas asmuo.Jis sukurtas siekiant padėti jums sutaupyti laiko ir virkite, sveikesnius patiekalus su 90% mažiau naftos, palyginti su tradicinės orkaitės, o dar pasiekti, kad skanus, traškus skonis.

Erdvės Ir Laiko Taupymas

Mažas 2Qt Oro Fryer iš puikus erdvės taupymas dėl savo kovos, ir jūsų spintoje, todėl idealiai tinka mažoms virtuvėms arba riboto saugojimo. 8 anksto nustatytus režimus, vienas - maisto gaminimas, taupymas, daugiau maisto gaminimo metu, be išankstinio pašildymo.

Reguliuojamas Laikas Ir Temperatūra

Su rankiniu temperatūros ir skaitmeninis jutiklinis ekranas, Oro Fryer leidžia oro-mailius platų patiekalų iš daržovės su vištiena, užtikrinti tikslią ir net maisto ruošimui, išlaikant apkrovų .

Virėjas Greičiau su 90% Mažiau Naftos

Featuring 1200W galia ir 360° oro šildymo apyvartą technologija, tai mini oro fryer sumažina virimo metu, 30% ir naudoja 90% mažiau naftos, palyginti su tradicinės orkaitės, suteikia jums patį traškučių skonio, be trūkumų.

Puikus Trapumą ir Kepimo

Į 2Qt Oro Fryer naudoja super-karšto oro kuko savo maistą tolygiai ir užrakinti , todėl yra skanus, traškus tekstūros, be naftos perteklius ir riebalų.Jis taip pat yra naudojamas mygtukas ir touchscreen už be jokio vargo maisto ruošimo patirtis.

Atnaujinti savo virtuvę su kompaktiškas, efektyvus ir universalus 2Qt Oro Fryer.Tobulinti savo virimo patirtimi ir mėgautis sveikesniu, skanus maistas su šia turi turėti prietaisą. 2Qt Oro Fryer puikus sprendimas sveiko maisto ruošimo namuose.8 kepimo anksto ir skaitmeninis LED jutiklinis skydelis, vieną - nuostatos yra veikti. 360 laipsnių super-karšto oro, kepimo technologijos ir rankenėlė temperatūros/laiko leidžia tiksliai temperatūros ir laiko.Mėgautis traškia ir sveiką maistą iki 85% mažiau naftos, ir net valgių ir švelnus, indai. 2Qt Oro Fryer kompaktiškas ir daugiafunkcinis, todėl jis puikiai tinka mažų namų ūkių, arba tie, kurie turi ribotą virtuvės erdvę.ETL patvirtinimo, perkaitimo apsauga, automatinis išjungimas, ir priminimas, kad užtikrinti savo saugumą ir naudojimo metu.mažas Oro Fryer ir patirties patogumui ir deliciousness oro kepti!

Techninės Specifikacijos:-Termiškai Atspari PP Vardinė Įtampa: 120 V/ 60 Nominali Galia: 1200 W Intervalo Laikmatis: 0-60 min Temperatūra: 175°F-400°F Svoris: 6.4 kg Kompaktiškas Dydis: 7.8*7.8*10.8 ines Maitinimo Laido Ilgis: 1 m Talpa: 2 Saugos Sertifikatas: ETL

  • Keičiamos Plokštelės: Ant Grotelių / Panini Press Plokštės
  • Modelis: WA-AF29
  • Gamintojas Dalies Numeris: Oro Fryer Krosnelė
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Spalva: Žalia
  • Prekės Pavadinimas: DUTRIEUX
  • Sumontuotos Gaminio Matmenys L x W x H: 7.80 x 8.20 x 10.80 Cm
  • Galia (W): 1w
  • Savybės: Automatinis uždaromasis, -Į Laikmatis, Skaitmeninis ekranas, Plauti Indaplovėje Dalys, Non-stick, Energijos Veiksmingą, Nuimamas Krepšys
  • Įtampa (V): 6V
  • Surinkto Gaminio Svoris: 6.56
  • Nėra. Gabalėlių: 2

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar