Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Dream Catcher Sienos Kabinti, Miegamojo Boho Stiliaus Apdaila Dreamcatcher Ranka Meistriškai Bohemijos Dekoro Elementą

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€61.36 €28.84
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k107105

Savybės *HARMONINGĄ MIEGO: Dreamcatchers yra žinomas dėl savo galingų dvasinių savybių; legenda pasakoja, kad jie bus gaudyklė blogi sapnai per savo sudėtingą interneto, kad galite miegoti daugiau taikiai *su MEILE RANKŲ darbo: Mūsų Gimtoji Amerikos įkvėpė dreamcatcher yra hand made fizinių ir dvasinių aplinka talentingi amatų žmonių Saloje Dievų: Balis.Tai priemonės 40*120CM su šiek tiek kinta kiekvieną daiktą galima. *ETIKOS MEDŽIAGŲ: Ne Palaimingas Boho, mes naudojame laisvai laikomų vištų plunksnas ir jas derinti su kokybės medinės duobute ir medvilnės pareikšti teigiamą energiją į savo namus ir miego *PUOŠIA JŪSŲ MIEGAMĄJĮ: Meistriškai naudojant visas baltas pridėti jutiklinio boho chic bet kurioje patalpoje; pakabinti nuo sienos, virš kūdikio lovelę ar jūsų meditacijos erdvė tik gerai ritmais *PALAIMINGAS BOHO PAŽADĄ: Kaip ir visi mūsų produktus, mes garantuojame geriausią kokybę ir premjero teikimą dėl reikalavimus atitinkančių užsakymų Pyment

Galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu.

Vežimas

Mes atsiųsime produktas per 5-10 dienų, kai mokėjimas yra baigtas.Mes visada naudoti " Fedex/DHL/Klaipedossokiuakademija.lt Standartinis Pristatymas.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba, laivybos mokestis.Pirkėjai yra atsakinga už muitų mokesčių.

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų ilgalaikės veiklos ir ypač susirūpinimą.Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų, mes ir stengiamės daryti su juo.

  • Ventiliatorius, Apimantis Medžiaga: Popierius
  • Yra Sulankstomas: No
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Technika: Pintas krepšelis
  • Skaičius Ventiliatorius Šonkaulių: 1

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar