Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Styginių Šviesos Kabliukai Lauko Šviesos Vielos Įrašus Klijais, Kabelis, Kabliukai Laido Įrašus Vielos Organizatorius Savininkas Už Stalo, Sienos, Valdymo Kabelis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€6.35 €3.17
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k102323

Aprašymai:

Ši Šviesa Įrašą nereikia gręžti skyles ar įdiegti nagai ant sienos, jis gali išlaikyti sieną, gražus.Jis ateina su vandeniui dvipuse lipnia juostele, kuri yra labai lengva įdiegti.

Laikiklis tinka visų rūšių vidaus ir lauko apšvietimas, atostogų žibintai, saulės žibintai, LED žibintai, biurų, namų, automobilių laidus.

Savybės:

1. Rekomenduojama montuoti jį ant lygaus ir sauso paviršiaus.Pavyzdžiui, stiklo, metalo, medinės sienos, ir keraminės plytelės.

2. Nerekomenduojama naudoti ant šiurkščių paviršių, pvz., cemento plokštės, tapetai, plytų, arba neapdorotų medinių paviršių.

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, ten yra tolerancija produkto dydžio.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aukštos kokybės medžiagos, PA

Klijai: Stiprus ir atsparus vandeniui dvipuses lipnios juostos

Spalvos: Balck/balta

Dydis: apie 14.2x13.6x8.8mm/ 0.56x0.53x0.35in

Pakavimo Sąrašas:

30*Lauko Vandeniui Šviesos Gnybtus

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.[ Lengva Naudoti ] Lauko Šviesos Įrašų peržiūra " įmontuotu lipnios pagalvėlės, su stipriais nelankstumą, šviestuvai gali būti lengvai montuojami be įrankių, tinka vielos skersmenys per 0.3 cm.

2.[ Stiprus Sukibimas ] Kalėdų Šviesos Įrašų peržiūra " modernizuotos, lipnios pagalvėlės su stiprus sukibimas, atsparus vandeniui, nesvarbu, ar tai vasara, ar žiema, vėjuotą ar lietingą, ji gali veiksmingai sutvarkyti jūsų string žibintai.

3.[ Lengva Pašalinti ] 0.3"/7,5 mm skersmens (maksimalus), tinka labiausiai styginių šviesos kabeliai, Styginių Šviesos Kabliukai ilgis 14.2 mm, plotis 13.6 mm, aukštis 8.8 mm, lengva pašalinti be jokios žalos.

4.[ Dvi Spalvas Pasirinkti ] juodos ir baltos, Šviesiai Klipai Už Styginių Žibintai gali laikytis bet kokio sauso ir lygaus išvaizda, yra 30 vienetų rinkinį, kuris gali patenkinti jūsų poreikius.

5.[ Plačiai Naudojami ] Lauko Šviesos Įrašus Styginių Žibintai tinka atostogų žibintai, saulės šviesos, Kalėdų dekoracijos, LED virvę šviesos, arba bet kokio kabinti string apšvietimas, galima naudoti biure, namuose, ir automobilių, ir labai tinka naudoti lauko sąlygomis.

  • Medžiaga: PE
  • Nėra. Kabliukų: >10
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar