Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Darbalaukio Oro Drėkintuvas Bear Forma Šalto Rūko Darbalaukio Oro Gaiviklis Nešiojamų Aromaterapija Garintuvas Drėkintuvas Aromaterapija Aliejus

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€263.86 €131.93
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k127734

Mūsų Purškimo Drėkintuvas yra paprasta naudoti ir švelnus odai.Jūs galite naudoti ją lengvai ir eiti miegoti be nerimauti dėl savo 1800 mAh baterija.Su šiuo įrankiu, jūs galite parodyti, kiek jums rūpi ir kaip stipriai tu myli žmogų, suteikiant jiems raminantis rūkas, kad bus pagerinti savo miego ir komfortą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Šalto Rūko Drėkintuvas

Medžiaga: ABS, elektroniniai komponentai

Spalva: rožinė, mėlyna

Baterijos talpa: 1800mAh

Vandens bako talpa: 350ml

Įvesties įtampos ir srovės: 5V1A

Dydis: apie 14.9x9x11cm/5.87x3.54x4.33in

Svoris: 293g

Pakavimo Sąrašas:

1* Šalto Rūko Drėkintuvas

1* Tipas-C įkrovimo kabelis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva Dirbti su: Pasirinkti iš dviejų rūkas režimai - nuolat arba su pertraukomis - pritaikyti drėgmės lygį savo aplinkoje.Laikyti patogus visais metų laikais su šia paprasta naudoti šalto rūko drėkintuvas.

2.Daug Erdvės: Atsipalaiduoti komforto su mūsų šalto Rūko Drėkintuvas tai 350ml vandens bakas, kuris nuolat drėkina orą 8 valandas, užima daug vietos optimalų odos ir kvėpavimo takų sveikatai.

3.Naktį Komfortas: Cool Rūkas Drėkintuvas suteikia naktį šviesos dizaino, kuri skleidžia minkštą ir raminantis švyti.Jos švelnus šviesos sukuria jaukią ir patogią aplinką, leidžianti jums užmigti, lengvai, be yra sutrikdyta džiūvimą arba atšiaurių apšvietimas.

4.Patogu Nešiotis: nereikia prijungti elektros energijos, lengva nešiotis, ir tinka namų, kelionės.Šis šalto rūko drėkintuvas gali pasipildyti vandens bet kuriuo metu ir bet kur su savo 1800 mAh baterija.

5.Puiki Dovana: Su mielas lokys formos, kuri leidžia jums jaustis laimingas, tai šalto rūko drėkintuvas yra taip pat graži dovana išreikšti jūsų priežiūrą ir meilę savo artimiesiems ir draugams.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Oro Drėkintuvas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar