Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Unikalus Kilnojamas Velnias Moliūgų Žibintų Helovinas Blogio Moliūgų Lempos Mirksi Dvasios Apšvietimo Šventė Helovinas Šaliai Dekoro

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€51.91 €21.28
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k101385

Kulka Taškų:

1.Lengvas nustatymas: Įdėkite 3 AAA baterijos (neįtraukti)ir liudytojas baisu žavesio mūsų Helovinas moliūgų žibintai, siūlanti velniškai geras dizainas.Nėra jokių laidų reikia žėrintis ir klaikus garsas efektas.Produkto neįeina baterijos.

2.Helovinas Svarbu: Shine bright su moliūgų žibintus, kad pateikti ne, šiltas ir jaukus švyti, puikiai tinka pridėti liesti rudenį žavesio, bet erdvės.Saugus naudoti ir patvarus, šie LED žibintai, yra esminis dalykas, be savo Helovinas dekoro.

3.Jauki Atmosfera: Mūsų moliūgų žibintai nustatyti nuotaiką jaukią ir romantišką atmosferą su savo minkštas apšvietimas.Mėgaukitės undazzling šiluma, kuri suteikia jums geriausią priežasties atsipalaiduoti po ilgos dienos.

4.Smagios Dovanos: Mūsų moliūgų žibintus, kad puikiai housewarming šventė, gimtadienis, vestuvės, Valentino Diena, baigimo, ar sužadėtuvių dovana.Jų šiltas ir jaukus švyti, jie sukurti jaukią atmosferą bet kurioje patalpoje, todėl jie puikiai tinka bet kokiai progai.

5.Platus Programą: Šios moliūgų žibintai gali sukurti šventinę ir baisu atmosferą jūsų miegamajame, darbastalio, langų, židinio, gyvenamasis kambarys, pievų, haunted house, šalies ar duris.Jie yra puikus Helovinas, Padėkos ar bet kokia kita proga, kad reikia kai kurių papildomų švyti.

Prieskonių iki jūsų Helovinas papuošalai su mūsų moliūgų statula šviesos!Saugus naudoti ir sukuria šiltą, romantišką atmosferą.Puikiai tinka šalims arba mokyklos baigimo šventės, patalpų ar lauko, į ganyklas.Gauti savo rankas ant šio privalo turėti dekoro!

Specifikacija:

Pavadinimas: Moliūgų Dekoravimas

Svoris: 590g

Dydis: (vidut.) 28*28*30 cm/11.02*11.02*11.81 cm

Baterijos: 3 AAA baterijos (neįtraukti)

Pakavimo Sąrašas:

1pc * Helovinas moliūgų šviesos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: plastikiniai

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar