Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Kierat Tepalo netoksiškas Bekvapis Silikono Tepalai Sumažinti Triukšmo Kierat Priežiūros Alyva, Tepimo Alyva

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€1.05 €0.53
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k100708

Aprašymai:

Silikono Tepalas idealiai tinka grandinės ir juostos išlaikymo.Reguliari priežiūra jūsų bėgimo takelio ar dviračio grandinę su tepalo gali padidinti savo gyvenimą.Teikiantis didžiausią apsaugą kierat gali sumažinti triukšmo ir užkirsti kelią kierat sulipti.

Savybės:

1. Plačiai Naudojamas: Tinka visų rūšių imitatoriai

2. Lengva naudoti: Lengvai išspausti butelis su suprojektuoti tikslumo twist viršuje supaprastina taikymo procesas diržo/grandinės.

3. Funkciniai: Išplėsti kierat gyvenimą, sumažina triukšmą, apsaugo diržai ir grandinės, ir kt.

Specifikacija:

Pavadinimas: Mechaninė Tepalas

Darbinė temperatūra: nuo -30℃~260℃

Kiekis: 50ml/100ml

Kinematinis klampumas: per 100 laipsnių

Tinkamumo laikas: 3 metus

Pareigos: tepimo, anti-rust, išvengti oksidacijos

Pakavimo Sąrašas:

1*Mechaninė Tepalas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Kasdienė Priežiūra: Silikono Tepalas idealiai tinka grandinės ir juostos išlaikymo.Išlaikyti savo imitatoriai, reguliariai su tepalo gali padidinti savo gyvenimą ir leisti jiems veikti saugiai ir sklandžiai.

2.Apsaugoti Savo Kierat: Kierat Diržas, Tepalas bus suteikti didžiausią kierat apsaugos, sumažina triukšmą ir užkirsti kelią kierat diržai sulipti.

3.Lengva Valdyti: Tai Kierat Tepalo apima butelius su užsukamais dangteliais, precizinis purkštukų ir lengvai spaudimo padėti jums sutepkite mašina grandines ir diržai lengviau.

4.suformuluota taip, kad Būtų Saugūs: Tai Siuvimo Mašina, Alyva ir Tepalas yra pagamintas saugus ir patikimas formulė, su ilgu galiojimo laiką ir ne keistai kvepia, todėl jūs galite naudoti ją su savimi.

5.Saugiai ir Veiksmingai Pašalina Grandinės Tepimo medžiaga taip pat idealiai tinka naudoti auto restauravimas, traktorių, antikvariniai daiktai, žemės ūkio technikos ir padargų, priekabų ir kliuvinių, elipsės naudotis mašina, ir surūdijęs įrankiai.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar