Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Šildomas Žiemos Pirštines, Neperšlampamą Ranka Atšilimo Pirštinės Moterims Kempingas Šildomas Pirštines, 7.4 V Vėjo Elektrinių Šildymo Pirštinės

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€88.48 €32.74
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k130766

Savybės:

1. Iš izoliacinės, vilnos, neperšlampama ir vėjo medžiagos, neslidžios ir dėvėti, atsparus, minkštas ir patogus, jie yra ne nepatogūs, bet ir kvėpuojantis ir vandeniui atsparus užtrauktukas apsaugo jūsų rankas sausas ir patogus.

2. 3 greičio temperatūrą galima reguliuoti ne bus, paspauskite ir palaikykite 3 sekundes įjunkite, trumpą spaudos reguliuoti pavaros; šildymo laikas gali trukti 3-6 valandas, aukštos temperatūros 60-65 ℃, vidutinės temperatūros 45-50 ℃, žemoje temperatūroje apie 40-45 ℃ ,

3. Tinka alpinizmas, žygiai, stovyklavimas, motociklo jojimo, slidinėjimas, snieglenčių sportas, dviračių sportas, ledo žvejyba ir kt.

Specifikacija:

Pavadinimas: Šildomos pirštinės

Maitinimo Įtampa: 7.4 V

Baterijos talpa: 3000mAh

Šildymo plotas: atgal vertus + penkis pirštus

Medžiagos medžiaga: vandeniui ir nusidėvėjimui atsparaus audinio + PU odos

Pakavimo Sąrašas:

Šildomos Pirštinės*1

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Minkšta Medžiaga: Featuring izoliacinės, vilnos, neperšlampama ir vėjo medžiagos, non-slip, nusidėvėjimui atsparaus, ne stambus, minkštas, kvėpuojanti, Šildymo Pirštinės turi vandeniui atsparus užtrauktukas apsaugo jūsų rankas sausas ir patogus.

2.3000 mah Saugus Ličio Baterija: Naudojant 3000mAh saugus ličio baterija su didelės talpos, rankos yra lankstus ir patogus Šildomas Žiemos Pirštines, ir vidinės šilumos audinys neturi kamuolį ir turi geresnį poveikį, neleidžiant šalčio.

3.Temperatūra Reguliuojama: Pirštinės Veidrodėliai turėti trijų pavarų temperatūros reguliavimas, ilgai paspauskite jungiklį, lengvai paspauskite shift, šildymo laikas gali trukti 3-6 valandas, laikyti šiltai šalta aplinka, aukštos temperatūros 60-65 , vidutinės temperatūros 45-50 , žema temperatūra 40-45 ar pan.

4.Platus Šildymo Diapazonas: poveikis šalčio atsparumas yra geriau, Elektra Šildomas Pirštines, jaukus ir šiltas, pirštų ir atgal vertus, gali būti šildomos, o šildymo plotas yra labai platus.

5.Taikoma Kartų: Šildymas Žiemos Pirštinės tinka lauke, dviračių sportas, slidinėjimas, kempingas, alpinizmas, slidinėjimas, ledo žvejyba ir kt., rūpinkitės savo rankas.

  • Medžiaga: Gelio, Skysto Silikono
  • Elemento Tipas: Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sportas Tipas: Dviračių sportas
  • Tipas: atsparus vandeniui
  • Funkcija: atsparus vandeniui
  • Lytis: Universalus

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar