Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Tepimo Sistemos Siurbliai Automobilio Stiklo Naftos Filmas Pašalinti Pasta Gilus Valymas Poliravimas Sumažina Alyvos Sunaudojimą Valo Tepalų Sistemą

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€14.55 €7.27
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k6351

Kulka Taškų:

1. Pagerinti Variklio Efektyvumą: Mūsų tepimo Sistemos Siurbliai veiksmingai išvalyti anglies indėlių, todėl sklandžiau, degimo kameros, sumažinti žalą varikliui, ir gilus valymas optimaliam alyvos srautas.

2. Pratęsti gyvenimą savo transporto priemonės: veiksmingai mažinti indėlių į jūsų naftos sistemą ir apsaugoti alyvos siurblys nuo dilimo, mūsų tepimo sistemos siurbliai išvengti pirmalaikio senėjimo siurblys, todėl mažiau brangus remontas ir ilgalaikės veiklos rezultatų.

3. Skatinti Jūsų Ratai: Pagerinti transporto priemonės efektyvumą ir sumažina triukšmą važiuojant su lengvumu, ačiū, kad mūsų aukštos kokybės tepimo sistemos siurbliai, kurie užtikrina sklandesnį paleisties ir ratai tyliai, todėl jūsų ratai patogiau ir jitter-free.

4. Taupo naftos išlaidos: Pagerinti variklio efektyvumą su mūsų naftos sistemos, siurbliai, kuris visiškai suyra automobilių alyvos ir sumažinti naftos vartojimą, todėl optimizuojamas ekonominis efektyvumas, kurie padės jums išsaugoti naftos pinigų.

5. Padidinti galia: Mūsų tepimo Sistemos Siurbliai gerokai sumažinti oro pasipriešinimą viduje variklio, todėl transporto priemonės, kurios yra jautresnės, gali paspartinti greičiau, didinti motyvaciją ir teikti aukščiausios kokybės.

Mūsų Katalizinio System Cleaner pristato giliai valymas, sumažina priežiūros išlaidas, skatina ramioje ratai, ir visiškai suyra automobilių alyva.Jis taip pat sumažina oro pasipriešinimo viduje variklio, pagerinti naftos vartojimo efektyvumą.Pagerinti jūsų automobilio našumą šiandien!

Savybės:

1. Produkto Pavadinimas: Katalizinio System Cleaner

2. Tinkamumo laikas: 3 metus

3. Talpa: 200ML

4. Taikytinos modeliai: Variklis

5. Produkto funkcijos: pašalinti anglies indėlių, pagerina aliejaus kokybę, apsaugoti variklį

Pastabos:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Pakavimo sąrašas:

1*Naftos System Cleaner

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Specialios Funkcijos: Padidinti galia
  • Prekės Svoris: 240g
  • Modelio Pavadinimas: Tepimo Sistemos Siurbliai

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar