Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

250ml Automobilio Įbrėžimams Remonto Nano Purškimo Anti Nulio Purškimo Auto Lako Dažų Priežiūros Poliruotu paviršiumi Stiklo Danga Agentas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€95.95 €45.09
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k5703

Kulka Taškų:

1、Pašalinti Įbrėžimų ar Ženklų: Nedelsiant pašalinti įbrėžimų, paukščių lašai, akmens, skiedrų, geležies milteliai (kurį sukelia oksidacija), vandens dėmių, išblukimo ir jokių dėmių ant dažų.

2、Atkurti Blizgesys: palikti nuostabų blizga blizgesys be vašku ar nepažeidus automobilio dažų.Ne bjaurusis baltasis vaškas ženklai bus paliko!

3、3. 9H Keramikos Danga: Ji priima išplėstinė dengimo technologija užtikrina super-hidrofobinės dangos, kurios gali žymiai sumažinti vandens dėmes, dūlėjimas, purvo ir nuolaužų sankaupą, todėl jūsų automobilio patvarus ir lengva valyti.

4、Bekvapis ir Patvarus: nėra kenksmingų cheminių medžiagų.Palikti ne neplautas ir bekvapis apdaila, kuris paprastai trunka ne mažiau kaip 3 mėnesius.

5、Platus Panaudojimas: Jis gali būti maišomi ir naudojami, bet automobilio dažų spalva.Tinka visų rūšių paviršių, įskaitant ratus, dažų, metalų, gumos, odos, varikliai, ir net kilimus.Paprasta dviejų etapų naudojimas: tiesiog purškimo ir nuvalykite, galite atkurti savo automobilį puikios būklės!

Aprašymas:

Naudojimas:

1. Pašalinti purvą ir dėmes ant paviršiaus automobilių, ir nusausinkite rankšluosčiu.

2. Purškimo dangos tiesiai į reikiamą plotą.

3. Valytuvas tolygiai su rankšluosčiu ar kempine, kol paviršius yra blizgus ir lygus.

4. Mėgautis nuostabiu blizga blizgesio apdaila!

Specifikacija:

Talpa: 250ml

Pakavimo Sąrašas:

1*Padengimo Medžiaga

Pastaba:

Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali būti skirtumas spalva, nei ji yra realiame gyvenime.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【, Galiojančios Pašalinti】, Kaip veiksmingas produktas, skirtas pašalinti automobilio įbrėžimų ir ženklai, Automobilių Scratch Remover gali greitai pašalinti įbrėžimų, paukščių lašai, akmens, skiedrų, vandens dėmių, nyksta, ir kitos dėmės ant dažų.

2.【Atkurti Blizgesį】Scratch Remover Transporto priemonių, naudoja pažangiausias dengimo technologija užtikrina itin hidrofobinės dangos.Jūsų automobilis patvarus ir ilgaamžis.

3.【Aukščiausios Kokybės】Nulio Valiklis yra bekvapis ir palieka taikyti srityse, susijusiose su neriebų, švarus apdaila, paprastai trunkantis ne trumpiau kaip 3 mėnesius, nes jis yra pagamintas iš aukštos kokybės ingredientų.

4.【Patogu Naudoti】Patogu naudoti, naudojant Transporto priemonė Scratch Remover, reikia tik dviejų paprastų žingsnių, kad yra, purškimo vandeniu, o tada nuvalykite rankšluosčiu arba audiniu.

5.【Daugiafunkcinis】Nulio RemoAver Automobilis yra daugiafunkcis, kurie gali būti tinkami ratai, dažų, metalų, gumos, odos, variklių, kilimai ir kt.

  • Elemento Tipas: Blizgesys Antspaudas Automobilių Dažai
  • Prekės Pavadinimas: vvcesidot
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar