Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Multi 8 1 Naudojimo Dviratis, Dviračių Remontas, Dviračių Įrankių Rinkinio Hex Raktas Riešutų Padangų Remontas, Hex Allen Raktas, Atsuktuvas Lizdas Pratęsimo Lazdele

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€6.51 €4.55
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k4425

Kulka Taškų:

1、【 Universalus Rinkinys】Dviratį Multitool Rinkinys sukurtas su aštuonių skirtingų dydžių varžtų galvutes įskaitant Šešiabriaunį, Šešiakampis 2mm, Šešiakampis 3mm, 4mm Šešiakampis, Šešiakampis 5mm, Šešiakampis 6mm, Phillips ir Phillips atsuktuvai, kad atitiktų bendrosios remonto poreikius, kasdieniame gyvenime.

2、【Lengvas ir Nešiojamų】daugiafunkcinis aštuoni-in-one taisymo įrankis sveria tik 96 g ir yra lengvai atlikti, todėl jūs galite įdėti jį į kišenę arba nešiotis jį su savimi, kad išspręsti priežiūros problemų bet kur ir bet kada.

3、【Aukštos kokybės Medžiagos,】 daugiafunkcinis 8-in-1 įrankis yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio ir plieno, didelio stiprumo ir patvarumo, kuri gali išlaikyti stabilios ir patikimos veiklos rezultatų ilgai naudoti.

4、【Platus】Nešiojamų Dviračio Įrankių Komplektas tinka kalnų, kelių, hibridas, e-dviratis, motokroso, žvyro dviračių ir ATV.Išvaizda dizainas yra deimanto formos, patogus rankoje, lengvai rankena, taip, kad galite naudoti daug patogiau ir sklandžiai rankas.

5、【Ypatingą Dovaną】Dviračių Įrankių Rinkinys gali būti naudojamas kaip dovana šeimos ir draugų gimtadienius, Valentino Diena, Tėvo Diena.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip meno dovana dviračių sporto mėgėjams.Jūsų draugai ir šeima taip pat gali mėgautis.

Aprašymas: daugiafunkcinis 8-in-1 įrankis yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio ir plieno, didelio stiprumo ir patvarumo, kuri gali išlaikyti stabilios ir patikimos veiklos rezultatų ilgai naudoti.Išvaizda dizainas yra deimanto formos, patogus rankoje, lengvai rankena, taip, kad galite naudoti daug patogiau ir sklandžiai rankas.

Specifikacija: Vardas: Dviratis Multitool Rinkinys

Medžiaga: aliuminio/plieno

Dydis: apie 4,5 x 4 .5x 2 cm (1.77 x 1.77 x 0.79 in)

Svoris: apie 96 g

Pareigos: T25 slyvų šešiakampis, šešiakampis 2mm, šešiakampis 3mm, 4mm šešiakampis, šešiakampis 5mm, šešiakampis, 6 mm, atsuktuvas ir atsuktuvas su aštuonių skirtingų dydžių varžtų galvutes, kad atitiktų bendrosios techninės priežiūros poreikius, kasdieniame gyvenime.

Savybės: lengvas ir lengvai atlikti, tvirtos ir ilgaamžės, patogu ir praktiška, plačiai taikoma.

Pakavimo sąrašas: 1x Dviratį Multitool Rinkinys

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar