Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Motociklo Rankenos Apsauga Slaptažodžiu Anti-Theft Rankenos Tvirtinimui Motociklo Užraktas Dirt Bike Ir Motociklų Apsauga Slaptažodžiu

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€19.14 €14.73
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k39975

Jūs ieškote patikimas ir patogus būdas apsaugoti jūsų motociklą?Norite suteikti domu dovana savo dviračių entuziastas draugai?Jei taip, jums bus meilė mūsų Motociklo Vairo Užraktą!

Mūsų užraktas pagamintas iš patvarių medžiagų, kurios gali atlaikyti atšiaurių oro ir išvengti vagystės.Mūsų užraktas tinka bet kokios rankenos skersmuo mažesnis nei 38mm/1.49 cm.Jūs galite naudoti ją savo motociklas, ATV, ar naudojimasis dviračiu.

Tai yra taupantis ir universalus aksesuaras, kad bus padaryti savo važiuoja daugiau malonus ir saugus.

Mūsų užraktas, taip pat puiki dovana idėja naujųjų metų, Kalėdų ar bet kokia proga.Jūsų dviračių entuziastas draugai bus dėkingi šis praktiškas ir naudingas daiktas.Jie bus ačiū už savo važiuoja daugiau nerimauti nemokamai.

Nepraleiskite galimybės gauti mūsų Motociklo Vairo Užraktą!Kad dabar ir mėgautis naudą mūsų užrakinti!

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Motociklo Vairo Užraktas

Gaminio medžiaga: PE

Produkto svoris: būti 0,47 kg

Matmenys: kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto spalva: raudona, juoda

Produkto savybės: Pagaminti iš gryno aliuminio, graži išvaizda, patvarus

Taikoma produktai: motociklus, elektrinės transporto priemonės, ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

Vairo Užraktas*1

Instrukcija*1

Anti-Slydimo Lapas*3

Pastaba:

Sutikite, kad yra spalvų skirtumas produktas dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų.

Gaminio dydis turi paklaida dėl rankos matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvari Medžiaga: Pagamintas iš anti-rust ir karščiui atsparaus PE medžiaga, mūsų motociklo vairo užraktas yra atsparus dulkėms ir vandeniui.Jis gali atlaikyti atšiaurių oro sąlygų ir apsaugoti savo dviratį nuo vagystės.

2.Plačiai taikyti: nesvarbu, kokios rankenos skersmuo mažesnis nei 38mm/1.49 cm jūs turite, mūsų motociklo vairo užraktas gali tilpti jame.Jūs galite naudoti ją savo motociklas, ATV, ar naudojimasis dviračiu.

3.Visų Pirma saugumas: Mūsų motociklą rankenos užraktas funkcijų derinys užraktas, kuris leidžia jums pasirinkti savo slaptažodį.Tai yra anti-vagystės ir anti-modifikavimo, ir ji ateina su montavimo instrukcijas.

4.Laiko Taupymo Įrengimas: Mūsų motociklo vairo užraktas gali lengvai tilptų bet rankenos, kad buvo iš naujo.Jei jūs laikytis mūsų kruopščiai kryptimis, greitai galite ją įdiegti, o taip pat sutaupyti laiko ir pastangų.

5.Ideali Dovana: bet dviračių entuziastai, jums gali žinoti, šio motociklo vairo užraktas yra puiki dovana.Tai yra naudinga ir praktiška prekė, todėl jie patinka.

  • Medžiaga: Vario
  • Tipas: Kabelis Užraktas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar