Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

360 Laipsnių Vaizdas Universalus Dviratis pagalbos Telefono Turėtojas Rankenos, Apkaba Stovėti GPS Navigacija, Laikiklis Ne Slydimo Telefono Turėtojas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€295.31 €147.65
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k3187

Kulka Taškų:

1. Patikimi Statyti: Meistriškai iš PA66+GF30% didelio stiprumo medžiaga, šis motociklas telefono stovas yra patvarus ir atsparus smūgiams.Built-in 304 nerūdijančio plieno teleskopinis baras individualų telefono savininko dydžio, aliuminio lydinio rankenos ir veidrodėliai antgaliai užtikrina stabilumą.

2. Sustiprinta Apsauga: specialiai sukurtas mobiliojo telefono turėtojas motociklo ateina su saugos varžtais, kad, reikalingas specialus raktas pašalinti.Mėgautis saugia ir stabilia rankena, kuri užtikrina jūsų telefono buvimo vietą visai važiuoti.

3. Papildomi Smūgio Absorbcija: Mūsų motociklo vairo kalno užtikrina, atsparus smūgiams ir įbrėžimams atsparus funkcijų su built-in minkšto silikono padas.Jis apsaugo telefoną ir fotoaparatą iš vis sugadintas, o žirgais, todėl mount puikus kompanionas visiems nuotykių ten.

4. Lengvas nustatymas: Ne daugiau gaišti laiko ir energijos!Atsisveikinti su sudėtinga montavimas.Mūsų motociklų telefono kalno ateina su priedą, kuris leidžia lengvai sumontuoti ant rankenos arba veidrodžius.

5. Universalus Pritaikymas: Prisitaikyti prie bet kokių mobilųjį telefoną su 5.5 iki 7,2 colio ekranais su lengvumu.Reguliuoti dydį pagal telefono matmenis, puikiai tinka.Šis motociklas telefono mount bus saugiai laikykite savo prietaisą, o jūs mėgautis savo važiavimo.

Aprašymas: Ieškote tvirto ir saugaus telefono turėtojas motociklo?Mūsų vairo kalno yra puikus sprendimas.Su specialiu raktu priveržkite saugumo varžtai, jūs galite poilsio lengva žinant telefonas tvirtai į vietą.Be to, mūsų mount taupo laiką ir darbo, ir turi platų suderinamumą su dauguma išmaniųjų telefonų.Važinėti su patikimumo ir patogumo su mūsų telefono laikiklis, skirtas motociklas.

Techniniai duomenys: 1. Produkto pavadinimas: Motociklo smūgio absorbcijos mobilųjį telefoną, navigacijos laikiklis

2. Pakuotės dydis: apie 19*11.5*10.6 cm/7.48*4.53*4.17 cm

3. Svoris: apie 600g

Pakavimo Sąrašas: 1pc*Rankenos Laikiklis Modelis

1pc*Kraštų

1pc*Montavimo Rinkinys

1pc*Anti-Shock Laikiklis

ARBA

1pc*Veidrodis Seat Modelis Laikiklis

1pc*Kraštų

1pc*Montavimo Rinkinys

1pc*Tvirtinimo Bazė

1pc*Anti-Shock Laikiklis

Pastaba: Prašome kreiptis į tikrasis produktas dydis ir svoris.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar