Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Sėdynės Padengti Universal Full toyota Avalon 2019-2022 Rožinė Prabanga Sėdynės Raštas Automobilio Interjero Priedai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€75.01 €39.76
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k408295

Apie šią prekę Aukštos kokybės medžiaga: viršutinis sluoksnis yra aukštos kokybės dirbtiniais odos, medžiagų, yra patvarus, bekvapis ir nekenksmingas.Jie gali būti nuvalyti drėgnu skudurėliu.Funkcija: apsaugoti originalių automobilių sėdynės padengti iš vandens dėmes, naftos dėmes, dulkes, gyvūnų plaukus.Pagerinti važiavimo komfortas Lengva įdiegti: jokios patirties, gali būti įrengti 10-20 minučių.Labai greitas ir patogus.Aukštos kokybės aptarnavimo paslaugas: jei turite kokių nors klausimų, pirkimo proceso metu, jums gali mums suteikti grįžtamąjį ryšį, ir mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Produkto aprašymas 1. Ar jums rasti dėmes ant automobilio sėdynės padengti sunku valyti?Automobilio sėdynės yra atsparus vandeniui ir dėmes galima lengvai pašalinti su drėgnu skudurėliu.Be to, jis gali slėpti savo prarastas seną interjerą ir suteiks jūsų transporto priemonės naują išvaizdą. 2. Ar esate susirūpinęs, kad sėdynės padengti, kurį įsigijote, yra prastos kokybės ir susidėvi greitai?Šios sėdynės padengti, pagamintas iš aukštos kokybės PU odos, kuri yra labai patvarus ir atsparus įbrėžimams ir nėra lengva išnyks ar žievelės.Kokybė yra saugus ir patikimas, jūs galite įsigyti su pasitikėjimu. 3. Jūs norite gražių automobilių sėdynės padengti?Pagamintas iš aukštos kokybės dirbtiniais odos, pasirinktas aukštos kokybės medžiagų, pagerina vairavimo ir važiavimo komforto, unikalaus dizaino, stiliaus, padidina grožio automobilio jums.Pagaminti iš aukštos kokybės odos, ji apsaugo originalus sėdimos vietos automobilio ir išvengiama žalos iš vandens dėmes, dulkes ir augintinio plaukų.Aukštos kokybės medžiagos pagerinti važiavimo komfortą ir sumažinti nuovargį vairuojant.Suderinamas su automobilio sėdynės funkcijas, pvz., automobilio sėdynių šildymo, oro pagalvės ir neslidus sėdynių užvalkalai, siekiant pagerinti vairavimo saugumą.Jei jums kyla kokių nors problemų po pirkimo, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes pasistengsime atsakyti jums laiko ir rūpintis jums.

  • Nustatyti Gabalas: 1
  • Taikoma Sezonas: Keturis Sezonus
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas: Dirbtinė oda
  • Specialios Funkcijos: Pagrindinės Funkcijos

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar