Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Nano Purškimo Dangos, Automobilių Valymas Purškimo Vaškas Automobilių Dangos, Danga, Apsauga, Automobilių Metalo Automobilių Ratų Glasscoat

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€13.21 €6.60
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k2283

Aprašymas:

Norite suteikti savo automobilį, naują išvaizdą ir apsaugoti jį nuo elementų?Jei taip, tai jums reikia šio nano danga agentas automobilį.Tai yra purškalas, kuris sukuria blizga apdaila ant jūsų automobilio paviršiaus, atsparus vandens, purvo ir riebalų.Ji taip pat dirba apie automobilių žibintai, didinti jų ryškumą ir aiškumą.Jis yra lengvai taikomas ir pašalinti, ir trunka mėnesius.Skirtingai nuo pasta vaškai arba sintetinių vaškų, šis purškalas sudėtyje nėra kenksmingų tirpiklių, todėl jį lengva valyti ir saugiai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Nano Danga Agentas Automobilį

Medžiaga: Skystas

Pareigos: greitai, stiklus, vandens atsparus, apsaugos, atsparumą, anti-senėjimo ir pan.

Svoris: apie 165g

Dydis: apie 4*4*17cm (1.57*1.57*6.69 coliai)

Pakavimo Sąrašas:

Nano Danga Agentas Automobilių*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patogi: Taikyti šį nano danga agentas, nors savo automobilį su paprasta purškimo ir nuvalykite.Jis veikia galvanizavimo dalių, stiklas, galinio vaizdo veidrodėliai, ratai, žibintų ir metaliniu korpusu.

2.Plačiai Taikomas: Tai nano-danga agentas yra pagaminti iš medžiagų, kurios užtikrina sklandų ir blizgančiu automobilio.Ji gali remontuoti ir mišinys, bet automobilio dažų spalva ir baigti tipo, su lengvumu.

3.Pašalinti Purvą: Įbrėžimams, remonto ir apsauginės dangos vienoje.Šio nano-danga agentas pašalina įbrėžimų, lengvai ir išlaiko savo automobiliui blizgesį ir purvo-nemokamai.Ne daugiau riebalų ir nešvarumų ant jūsų automobilio.Taupykite laiką ir pinigus su šį nuostabų produktą.

4.Tarnauti Ilgą Laiką: Nanotechnologija formulė aukštos kokybės automobilių priežiūros paslaugas.Šio nano danga agentas gali pašalinti teršalus ir vandens dėmės lengvai ir sukurti ilgalaikius apsauginė danga, kuri padidina jūsų automobilio blizgesį ir apsaugą.

5.Eco-friendly Formulė: Šis automobilių nano-danga produktas suteikia veidrodis apdaila be dryželiais.Tai yra purškalas, ne pasta, vaškas, ir ji servetėlės išjungti lengvai ir trunka ilgiau.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Tomas: Dengimo plėvelė

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar