Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Padangų Dažų Rašiklis 4PCS Automobilių Dažai Rašikliai Vandeniui Dažų Valiklį, Automobilių Ratų Greitai džiūsta Dažų Rašiklis Sklandžiai Padangų Pen Stone Medienos

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€8.25 €4.12
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k103392

Kulka Taškų:

1. Galingas Funkciją: Tai padangų dažų rašikliai yra ideali menininkai, studentai, paaugliai, ir suaugusieji, kurie nori sukurti unikalų dizainą ant jų padangos.Jie yra anti-išnyks, atsparus vandeniui, ir greitai džiūstantys, užtikrinant ilgalaikį ir ryškus rezultatus.

2. Atsparus vandeniui Padangų Dažų Rašiklis: Su šio padangų dažų rašiklis, jūs galite padaryti, kad jūsų padangos atrodo naujas ir stilingas.Jis neturi jokio blukimo, atsparus vandeniui, puiki medžiaga, stiprus aprėptis, ir saugūs vaikams ir naminiams gyvūnams.Jis naudoja aliejaus pagrindu dažai, kurie gali neblunkančius ir vandens.

3. Sklandžiai Rašyti: Šis rašiklis yra gerai padaryta siekiant suteikti jums tiksliai, paprasta naudoti valdymo išsamiau apie savo darbą padangos.Jis turi gerą airtightness ir nėra nuotėkio, užtikrinant, net rašalo produkcija ir sklandžiai rašyti.

4. Lengva Naudoti: Tai padangų dažų rašiklis yra labai paprasta naudoti, tiesiog atlikite šiuos paprastus veiksmus: pirma, įdėti skrybėlę ant švirkštimo priemonę prieš naudojimą; antra, purtyti pen barelį kelis kartus; trečia, paspauskite pen galva žemyn kelis kartus vertikaliai, kol dažai pen smelkiasi iš; ir, galiausiai, padengti pen skrybėlę iš karto po naudojimo išgaravimo.

5. Plačiai Naudojamas: Ar norite parašyti ant medžio, metalo, padangos, akmens, stiklo, popieriaus, ši padanga dažų rašiklis yra geriausias jūsų pasirinkimas.Ji gali sukurti aiškių ir ryškių ženklų ant įvairių medžiagų, todėl idealiai tinka "PASIDARYK pats" projektai, amatų, ar papuošalai.

Aprašymas:

Tai dažų rašiklis automobilių padangų yra pagaminti iš puikios medžiagos ir yra gerai padarė.Jis yra atsparus vandeniui ir gali būti naudojami ant stiklo, taip pat.Ji gali padėti jums papuošti jūsų automobilio padangų su savo stilių ir kūrybiškumą.Prašome padengti pen skrybėlę iš karto po naudojimo išgaravimo.

Specifikacija:

1. Pavadinimas: Padangų Dažų Rašiklis

2. Spalva: Balta

3. Dydis: 14.5*1,8 CM/5.71*0.71 Į (vidut.)

4. Kiekis: 6ML

Instrukcija: 1. Dėvėti pieštuko skrybėlę ir purtyti pen barelį kelis kartus sumaišykite dažai tolygiai;

2. Paspauskite pieštuko galiuką, kad šalinamo oro (reikalaujama pirmą kartą);

3. Kelis kartus paspauskite plunksnų vertikaliai, kol rašalo smelkiasi iš plunksnų;

4. Pradėti savo kūrybą;

5. Nepamirškite padengti pen skrybėlę po naudojimo išgaravimo.

Pakavimo Sąrašas:

4 * Padangų Dažų Rašikliai

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir kameras, gali būti spalva skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida produkto dydžio.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Parkeris

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar