Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

SUIFT 10'x10 Baldakimu Palapinė Momentinių Sulankstomas Tentas su 4 Svoris smėlio maišais, Juodos spalvos Lauko markizės skrenda pergola

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€788.55 €433.70
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k1722

AUKŠTOS KOKYBĖS: ugniai atsparus 210D oksfordo audinys kupolo viršuje yra atsparus vandeniui ir siūlo aukščiausios UPF 50+ UV apsauga nuo saulės.Rėmelis yra pagamintas iš aukštos kokybės, milteliais dengtos plieno,ir naudoti pramoninės klasės nailono rėmo.

3 AUKŠTAS reguliatorius: pinch mygtukas leidžia jums reguliuoti iš carpas para kiemo prie 3 skirtingų aukščių, padidinti pavėsyje visą dieną.

DIDESNIŲ ATSPALVĮ PLOTAS: Tiesios kojos dizainas the10x10 pop-up baldakimu suteikia maksimalų aprėpimą, kad 6 ar daugiau žmonių, galite mėgautis 100 kvadratinių metrų tamsioje erdvėje.Daugiau 8.5 " didžiausias vidaus aukštis, ir per 6 didžiausias atstumas pagal valance.Erdvus sendaikčių turgus, šalies paplūdimys, verslo, sporto renginius,bendruomenės veiklą, bet ir lauko renginiai.

KOMPAKTIŠKAS SANDĖLIAVIMAS ir LENGVAI CARRING: Šis "pop-up" baldakimu palapinė gali būti lengvai sulenkiama, kompaktiškas, krepšys dydis 47"x8"x8".Transporto priemonės transportavimo draugiškas.Tinka daugeliu galinės sėdynės.

UNIVERSALUS: Puikiai tinka lauko įdomus, pavyzdžiui, kempingas, vaikų šalis, gimtadienius ar ant bet kokio paviršiaus, iš automobilių stovėjimo aikštelės ribų stadioną, žolės parke.

LENGVIAUSIA nustatyti: NUSTATYTI 1 minutę tik 3 žingsniai.Su nereikia jokių įrankių.Imtis visiškai surinkti rėmas su iš viršaus maišelį ir ištraukite jį atidaryti.Vieta audiniai, virš rėmo ir ištiesti kojas.Naudoti nykštys paspausti mygtukus, kad lengvai reguliuoti aukštį ir tada pasiimkite į vietą.Greitai ir paprastai.

Specifikacijos Spalva: Juoda Gaminio dydis: 10x10ft Smailės Aukštis: 7.9 pėdų, 8,2 pėdų, 8.5 ft Šonų Aukštis: 6ft, 6.3 pėdų 6.6 ft Produkto Svoris: 31.4 lbs

Medžiaga: Plieno vamzdis, 210D sidabras padengtas poliesterio audinio

Komplektą Sudaro: 10x10ft Vainiko Rėmo x 1; Kupolo Viršų padengti x 1; Smėlio Maišai x 4; Atlikti Maišelis x 1

Įspėjimas NAUDOTI Vėjo lynai, Metaliniai kuolai, Smėlio Maišai, užtikrinti Momentinį Baldakimu.NEGALIMA nustatyti, ar palikti Momentinių Baldakimu surinkti smarkus lietus, kruša, šlapdriba, sniego, žaibo, stipraus vėjo ar bet atšiaurių oro sąlygų.Įsitikinkite, kupolo yra visiškai sausas, prieš saugant.Dėmesio Kalifornijos Gyventojai: Įspėjimas: šio produkto sudėtyje yra cheminių medžiagų, žinoma, Kalifornijos valstijoje sukelti vėžį, apsigimimus ar kitais reprodukcinės žalos pagamintas iš plieno ir poliesterio

  • Tipas: Gazebos
  • Burių Medžiagos: Drobė
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • CN: Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar